Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ne bi taj DUGO mogao biti Predsjednik ili parlamentarac BiH, sigurno mu je i vozni park NIKAKAV !
Nevjerojatno, kad čitam ovo odavde, ne možeš povjerovati!! I da se kod nas ovakav pojavi ne bi ga narod sigurno birao, jer nije dobar Srbin, Bošnjak, Hrvat, ne ide redovno u džamiju, crkve..govori o miru..!!
I na kraju godine napraviti povrat poreza. Fenomen.
E sto bi dao da mu je Sebija zena..
Ne znam da li je istina ali čuo sam da Bakir svoju kompletnu plaću daje merhametu ... !!! Kaže imam ja dovoljno u zlatu da mogu i bez te crkavice sultanski živit ...
ja budale :-D
Ovaj mentalitet odudara skroz od naseg i to ne vjerujem da bi se moglo desiti u BiH pa i u blizem susjedstvu
https://www.dvlottery.state.gov/ https://www.youtube.com/watch?v=-BLwf-CigOc Lutrija za zeleni karton USA,prijava traje do sutra 7 novembar,pozurite,ako zelite da s prijavite za izvlacenje 2018 godine,mnogi su ovako dobili vize i dozvole za boravak u USA.Prvi link je gdje treba aplicirati,drugi link je kako aplicirati,uradite jos danas i sacuvajte zadnju stranicu kad zavrsite aplikaciju ,tu suvam brojevi kojim mozete poslije provjeravati vas status.Ovo je sve besplatno.Sretno.
samo sebi konkurenciju povecavas
@pinkman nemam sa tim problema druze dabogda svi otisli i ja sa njima.Ovo je za raju a ne za UHLJEBE,uhljebima je sudjeno da izumru ovdje.
"Naime, dok se državnicima u posljednje dvije godine plata povećala za 75 posto, građani su mogli računati na povećanje plata od samo 29 posto." Dok se u Bosni državnicima plata u zadnjih 10 godina povećla 500%, običnim građanima se smanjima 70%. Je*o Bosnu, daj da budemo Island.
Rijedak primjerak. Ovi naši su nam dosad bezobrazno oteli i crno ispod nokata.
Ma Bakir i ostali isto tako...samo nece da javnost sazna :))
tačno tako. Kad bi Bakir uradio ovakvo nešto nastalo bi njesra, jer bi se narod nečemu ponadao. Ovako drže ljude u mraku 20 godina
Bakir pročitao i nalazi se trenutno u ćorsokaku, il' ti ga DIDN'T STREET!
Nek donira Fahrudinu Radoncicu ili nekom od nasih politicara. Njima izgleda ne moze biti dosta koliku god im platu stavio.
sta kaze gudjonsen na ovo
ma to je druga planeta
Vrijeme je hrabrih vitezova, bogatih trgovaca, uglađenih dama i moćnih vladara. Iskusite život u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni! http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926