Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom gospodinu je ponizenje biti u vijestima na Klixu.
Hahahaha.
Mi se čudimo jer vidimo normalne ljude. Kod nas biti političar i baviti se politikom, automatski znači odroditi se od normalnog čovjeka. Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Kod nas bi ispraznili salu da "presje'nik" sjedne i 48 savjetnika, tjelohranitelja i sekretara.
Ovo bi se kod nasih tretiralo kao OZBILJAN POKUSAJ PRDNOSA NADLEZNOSTI SA DRZAVE NA STEPENICE🤣
Koji civilizovani i ne umisljeni gospodin.Kod nasih sadasnjih kozojeba bi i njihovim tjelohraniteljima bilo ispod nivoa da sjednu na stepenice a kamo li njima.
a nas bosnjo safove ogradjuje
Kralj
ma i nasi bi ljudi hebali majku i Bakiru i Dicku i Covicu qurac im ustaju sto ih vole i postuju, vec sto su ucjenjeni poslom, kreditima ,,,,
Da je došo na vrijeme zapala bi ga stolica, zašto bi mu se neko digo nisu finci servilna fukara ko mi.
ја да сам председник Финске, прво не бих никад био на сајму, а кад бих већ и морао због жене да дођем, онда бих отерао ове бабускаре из првог реда, а не овако срамоти се човек безвезе, бабе седе у првом реду
@aeiou слажем се...нема ко да лупи шаком...
Eto zato i nisi predsjednik.
Tako i kod nas Bake kad ide na Bajram namaz isto u zadnjim radovima
Siguran sam da je bilo ponuda i da je odbio da sjedne, zato što kasni. Balkan je daleko od toga.
sreca nije bilo redara sa grbavice da ga otjeraju sa stepenica.
Kad imaš ters ženu. Šala , svaka čast čovjeku , predsjednik treba da vodi , predstavlja i bude primjer sljedbenicima (građanima) , ovaj čovjek to sjajno radi.