Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja idalje cekam da nesto ovako da se desi u Bosni i Hercegovini
Što se ljudi u BiH tiče tu je Klix da iskažemo svoje nezadovoljstvo, ko će se zezati i naguravati napolju
@A_Qmega Baš tako! 👍
I reče Pinera: "NE ČUJEM DOBRO!!!!!!!!!!!!!!!!"
Niko nas ne sprječava da i mi uradimo isto...al mi svi jeb.eni za tastaturom..zato šutimo i pušimo.Ukratko nemamo muda ..kratko i jasno.Nema ko da nas povede,da pustimo krv i skinemo tirane s vlasti.Zato nargila,kladara i lagano do krepavanja.
@Foze73 imamo mi "muda" ali smo razbijeni na "atome" , atomizirani na pojedince gdje svako gleda kako da prevari onog drugog i to zovemo interes. Ako ne mogu da zaradim, zašto da se mlatim po ulici? Jedni vozaju arape, drugi švercuju narkotike i migrante, treći izvlače novac iz budžeta. Gdje u tom razbijenom društvu naći nešto zajedničko - a na nije lopovluk.
Nasa raja ceka da politicari sami odu hahhahahha
Dadni ti ostavku foteljasu
Svi su čuli poruku osim njega hahaha poziva vladu na ostavku a on da ostane .