Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chadonje imaju više muda od nas Šnjoooka.Mi ćemo civilizovani krešatati ispred parlamenta i otići kući kao popshani a oni dok guze sekretarice po kanceralijama govoriti "ko su ove budale" na kraju krajeva i ja bih istu stvar radio ko hebe narod kad je glup
pa kad si šnjoko ko ti je kriv
Ja imam muda al nemaju moje kolege šnjooci.Šta ja mogu sam na 200 policajaca?
Amidza idriz
vidi jednog od afričkih izetbegovića
jel ovo morgan freeman ili je meni dioptrija stradala?
Pa kako ga se drugačije otarasiti.
Ubila ga je svedemokratska Francuska 6 republika Mirnim putem. To su te eUropske vrijednosti, postkolonijalne. A mi zudima k njima. K propasti. Rusija-Turska-Srbija-BiH. To je liga. Ali prije toga ukinimo entitete Mirnim putem. Selam Alejkum i sve najbolje.
Najjace mi je ovo opozicija bojkotuje izbore i sta dobiju time? Covjek bi opet nastavio vladati
isti ko mi...Red Alert 3 - Soviet March - TRUE EPIC RUSSIAN COVER https://www.youtube.com/watch?v=vuFFYObr8ZU
Cak su i Afrikanci zreliji od nas.
He blatt... ovi crnci stvarno ne znaju nista dobro da naprave, isto ko Arapi, samo unistavaju.
Pitanje je ko je kolonijalna sila koja je vladala a i dan danas mute po državi Čad i drugim državama u Africi?
@ehoo Zasto je to vazno danas? Crnci ne znaju upravljati drzavama, pa krive bijelce, a kad vide bijelca uzivo ko da je Isus sletio na zemlju. Nisu problem Francuska i Velika Britanija, jer ih vode pametni ljudi. Dok crnce vode lazni politicari koji samo placu da im se pomaze zbog necega sto se desilo prije 300-400 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ste prvo pomislili kada ste procitali naslov. Hmmm klixe klixe koji si ti lopina.
Sličan članak sam pročitao, samo radnja negdje u Srbiji je bila
Uvijek se sjetim kako vlasi ubiše svog Đinđića, tako i treba. Dobar vlah je jedino mrtav. Sahranili su i Sljobodana kao kanarinca pored drveta, vlaška genocidna posla. Imam samo jednu zamjerku? Što NATO nije udarao vlahadiju sa OBOGAĆENIM uranijumom. Zamislite Dodikovog sina Igora sa četvoro ušiju i dvije gubice?
Zamišljam i zaključujem da bi bio ljepši nego što je sad.
Ubijen na frontu dok je obilazio svoje trupe.
Zapadne zemlje su na Debyja gledale kao na saveznika u borbi protiv ekstremističkih skupina, uključujući Boko Haram, Al Kaidu i IDIL.
Mislim i u Čadu teroristi imaju svoje organizacije.