Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ove naše bogami ni pajserom nemo'š od fotelje odvaliti 😂😂😂😂😂
Jok vala.......ko da su u braku :) dok nas smrt ne rastavi :D
@Lyla- hahahaha...neJmali mi njih brate😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovako ce i Bake samo posle 50 godina... :)
Nemoj zajebavati, neka te jos.
nije ni bitno
Jos da se brunejski sultan penzionise pa ce nas don Milo "Banda della Niksic" da zauzme prvu poziciju. Ako ga ne zapadne neka dugogodisnja robija pa zapjeva Six month ain't no sentence one year ain't no time I was born in Niksic serving fourteen to ninety nine Prva asocijacija na Angolu - Junco Partner, a prva asocijacija na dos Santosa - don Milo.
Nemoj ba, gdje ces, neka te jos, mlad si
ovaj i zaboravio kako je živjeti bez predsjedničke palate
sto je crnjo vladao :)
I Bookir ce vladati 30 godina a seljacki narod ce da glasa isto.
ovako ce i Bakir. Imamo još 28 godina patnje...
Nasi nece dok ih smrt ne rastavi!!!!!
Da ne bi američkih sankcija i Mile bi voliko ! Može Miško vozit i zatvorenih očiju ! NEGO NIJE NI DINASTIJA IZETBEGOVIĆ NIŠTA MANJE AMBICIOZNA: Savjetnica vlade FBiH Amra Đendušić imenovana je u Antikorupcioni tim na čijem je čelu Novalićev savjetnik Suvad Osmanagić. Dobre je Fadil dobio savjete ( a mi ih platismo) da zaposli Kćerku ( a mi je plaćasmo) , a koja je već imala REGISTROVANE TRI FIRME ! SVE PO ZAKONU što bi rekao jedan od uspješnih premiejra.
bratw,nek ko mladji zaradi ba nema nista vise od tebe daj ostavku i privodi kraju