Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi tek bilo da kamera nije bila uključena
TO JE NJEMACKA KULTURA TJ STOKA
moze komotno rec da je gestikulirao, oponasao cin skijanja, skijasko trcanje, veleslalom, slalom i sl
Heklanje sitni vez
MIGRANT iz Iraka priznao je da je silovao 10-godišnjeg dječaka na javnom bazenu u Beču jer, kako je rekao, "nije imao spolne odnose četiri mjeseca i bio je u krizi". Kako piše britanski Telegraph, 20-godišnjak je optužen da je na javnom bazenu napao desetogodišnjaka. Policiji je kazao da je slijedio svoje potrebe. Nesretni dječak zbog teških je ozljeda hospitaliziran. Počinitelj je u Beču radio kao taksist, a u Austriju je stigao tzv. balkanskom izbjegličkom rutom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da nije fahrin glasnogovornik čevrasim
KLIKSE ŠTO NE OBJAVIŠ Austrija u šoku: Irački migrant silovao dječaka (10) na bazenu Uplakanog dječaka u kabini za presvlačenje primijetio spasilac koji je odmah slučaj prijavio policiji. Iračanin Austrija u šoku: Irački migrant silovao dječaka (10) na bazenuFlickr Irački migrant (20) koji je stigao u austrijski prihvatni kamp tzv. "balkanskom rutom", brutalno je silovao
Pu stoke muslimanske.
sta fali joooj bas pretjeruju
što ne objavite o silovanju djeteta u austriji
@BW1 sikter kratkopantalolni kozojebu
@BW1 Jedi govn*
ahhahahahha