Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da se u grčkim medijima ne spominje ovoliko ova kriza koliko se kod nas spominje....Imamo mi svojih milion belaja, i time se treba baviti.
Pa dobro, problem se tice i nas s obzirom da nam je BAM valuta vezana za Euro. Ako padne Euro odosmo i mi u...
@dervo mi smo svakako otišli u ......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije mi jasno sta slave....Novac se mora vratiti na ovaj ili onaj nacin ili proglasiti konkurs. U slucaju konkursa i vracanja svoje valute, gradjani ce jos vise osjetiti posljedice, kao i obicno mali ljudi. Primjera radi, grci uvoze 60% stvari, u slucaju konkursa cijena uvoza ce se podici za vise puta. To je samo pocetak. Par teskih godina slijedi kako god okrenes. Mogucnost novog zaduzivanja biti ce im ravna nuli. Mislim realno, gledajuci na njihov odlazak u penziju sa 50 god. i na njihovo "placanje" poreza, nije bilo ni za ocekivati financijski stabilnu drzavu.
Odo malo na pauzu...
Odo na planinu na nekoliko dana.. Znam da cu ti nedostajati... ;*
Eo javljam se iz prirode hahahaha