Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi gledamo pomracenje Bosne vec 20 godina, i to uzivo
...ja sad bacih pogled kroz prozor...mrak, fakat pomrčina...
Nije \"RIJEDAK NEBESKI FENOMEN\",nego,\"RIJETKA PRIRODNA POJAVA\", i nije \"POMRČINA SUNCA\",nego,\"POMRAČENJE SUNCA\" !
...maloprije, uživo drmotres :)
A koliko traje pomracenje na polovima..jel pola godine ili malo manje?
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job ba
ja vidim samo mjesec
\"RIJEDAK FENOMEN\", a desava se skoro svakih 16 godina aaaaaaaaaaaaaaa
ovo bužo srolo pa udubio sunce laktom
Neće njeganiko gledati, jer nam svima oblak j.e.b.e. prizor
E bas ovaj oblak sad mora smetati!
filming the sun,using the sun !
commi sve conta
@blago njima ...možda imaju \"kijamet room\" :)
jadni ne bili da vas i obični čitaoci proziru, dosta je s tim kroatiziranjem. pa ovdje se uvijek govorilo POMRAČENJE sunca; POMRČINA je mrak, tama, noć.
kod njih svijet fino sjedi na plažama i gleda ovo kao običan fenomen koji se ciklično ponavlja. kod nas, kad je prije 12 godina ovo bilo, NIKOG na ulici - dobro što ljudi kontaju da će kijamet, 30% ih je nepismenih, a i oni ostali nisu puno bolji, ali što kontaju da se od kijameta MOŽE SAKRITI U STAN???
ovo je lazan snimak ne moze tamo biti dan kad je ovdje noc