Najveće priznanje u Francuskoj
0
Poznati strip autor odbio orden Legije časti
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje jarane, u komentaru su ti 2 jos + 1 u "nadimku" ti negdje dodjes izmedju, znaci li to da si ti ustvari peder, samo ne znas kako bi reko ?
Jao naslova sve vam j e bem
"... bez obzira na rođenje" nema veze jesi li se rodio ili nisi, ako si zasluzio ovo priznanje dobices ga. Posteni su ovi Francuzi.
Zanimljivo, kako dezurni komentatori, kad ne razumiju temu clanka, uvijek nadju nacina da je "prevedu" u svoje prizemne vode, jer moraju zadovoljiti svoj nacionasovinisticki poriv da popljuju nekog drugog i drugacijeg. Samo me interesuje, kakve veze Komsic ima s ovim?
______________ svi iznad ove linije su gay
HERCEGOVINA HERCEGOVKAMA I HERCEGOVCIMA,NACIA NAM E NARAVNO HERCEGOVACKA,VJERA NAM JE NARAVNO HERCEGOVACKA,JEZIK NAM JE NARAVNO HERCEGOVACKI. VOZDRA HERZOG IZ BJELIMICA HERCEGOVACKIH
@papa, u potpunosti se slazem
budala
ZELJKO KOMSIC = najveca ubleha moderne istorije Bosne i Hercegovine
Želja Komšić je postrojio OS BIH sa tom značkom u reveru i da više ništa ne uradi za bh. Hrvate, za BiH, DOSTA JE URADIO. I u budućoj stranci njegovoj može računati na moj glas. Ne znam da li će treći mandat da se kandiduje? ZAPRAVO DVA GLASA IMA IZ MOJE OBITELJI.
svi ispod ove linije su gey ________________________________________
more li ikako se taj orden dati zekju komsicu, on skuplja znacke a i zasluzan je pravo