Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozari i u AmeriKi ma zdravooo...
hehehe stas jbga kad imam dron, vi obicni smrtnici bjezite
Tako, 25.000 $ i nema dronova. Znaju da će imbecil od čovjeka jedino poslušati Zakon ako ga podobro opauči po džepu.
i potplati drzavnu upravu za 20 KM i covjek slobodan. Jesi smijesan ...
Dok su legalne vazdusne puske Sarajevo je mirno, nek poleti koji :D zamisli dronovi da snimaju stanove po soliterima u toku noci a ima bolesnika danas sto se nakotilo
Vako i kod nas SDA dronovi zuje oko investitora da ga snime i poslije sve ode u plamenu i pepelu.
Inače su mi ovi dronovi nešto najgluplje i najmrže što su ljudi mogli izmislit i stavit u upotrebu. Svaka budaletina ga može kupit i radit s njim šta hoće, ne bi me čudilo ni to da je neki piroman pomoću drona izazvao požar.
Ko ti je taj? Mrsko mi google palit.
Ljudska sebičnost je zaista neograničena.. Bitno je da "on, (ona, ono...)" ima snimak požara, da to objavi i bude važan.. Ostalo je nebitno..