Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam protiv svakog vida manipulacije i ispiranja mozga religijama i ideoligijama, ali na kraju krajeva: Svi smo mi ljudi. Narocito mi je zao naroda Afrike koji su se napatili kao niko do sad. I sad se nadju neki pametnjakovici da pisu gluposti i podjebaju zrtve, samo sto su izgorjeli u islamskom centru. Da su izgorjeli u nekoj stali, ili u parlamentu ili bilo gdje drugo, ljudi su. Tako smo mi govorili svijetu da se smiju i nijemo posmatraju nase stradanje u ratu...
Kao prvo i prvo smo ljudi, pa onda sve ostalo. Meni bude zao kad zivotinje izgore u stali ili na nekoj farmi. Stvarno smo guzno crijevo Evrope kad neko svrsava i zeli da dobije jeftine bodove na ovakvoj tragediji. Posebno me pozari i stradanja diraju. Moji preci su gorili u ognju, i otud i nase pradjedovsko prezime, Ognjenovic. U ratu sam se svega nagledao i mali milion zrtava je zivo spaljeno. Zaboravite ideologije i religije kad su nevini ljudski zivoti u pitanju.
kasno se sjetite biti ljudi, sječam se kada je na klixu bila vijest kako je grom pogodio zvonik crkve u mostaru, svi muslimani su se po komentarima zaebavali u fazonu mora kjafirsku zgradu pogoditi kad nije od boga, a onda nekoliko sedmica kasnije grom pogodi džamiju u mostaru. Karma is bitch
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Neka im je laka zemlja. Jadan narod. Imperijalisti, kolonijalisti, pljackasi prirodnih dobara, susa, losa klima, sirenje raznih vjera macem i masovnim ubijanje, bratoubilacki rat od kad znaju za sebe. Gaddafi im je zelio pomoci. Bila mu je zelja da stvori zajednicku valutu cija vrijednost bi se mjerila u zalihama zlata, raznih ruda itd. Dolar je bio ugrozen, i vise Gaddafi nije medju nama. I snabdijevanje vodom cijelog kontinenta mu je bilo u planu. Neka vam je laka crna zemlja.
sto ih ne spasi alah
sto vas izus ne spasi
@eddie.gunner Allah nije vatrogasac, metnem ti ga u uho.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
r.i.p.