Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li se mozda pisati i 1% koliko o crkvi u parizu. NECE iako je Masjidul Aqsa jedna od najstarijih i najsvetijih mjesta na zemlji.
@since2morrow hoce, ali samo zato sto je u Izraelu
@since2morrow, ako na Bliskom istoku Aqsu cijene onoliko koliko evropski katolici cijene Notre Dame, onda će i bliskoistočnjaci u svojim zemljama pisati o Aqsi isto toliko, možda i više. Zašto misliš da ne bi pisali isto toliko o svojim svetinjama ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zapalis crkvu i dzamiju i sirotinja zaboravi da je gladna.
Azzam al-Khatib, generalni direktor Jeruzalemskog vakufa i Odjela za poslove džamije Al-Aqsa, rekao je jordanskoj televiziji Al-Mamlaka da je požar izbio u dvorištu te da je uzrok požara najvjerovatnije dječija igra u tom području.Jel po mraku se igraju djeca sa šibicama i to baš na tom mjestu?De me ne nasmijavaj.
Iz kojeg razloga ovu vijest nisam mogao vidit sve do sada to mi nije jasno.A u vezi ove vijesti mogu samo kazat da nešta smrdi u državi Danskoj.
to su vama tz teskim vjernicima opomene da ne iskoristavate vjere za ratove i nasilje
Zato je i zapaljena katedrala Notre Dame. Cilj je skrenuti pažnju i da paljenje najsvetijg mjesta u Jerusalemu bude neprimjećen.
Uvijek ovako: Prvo šok, pa onda prigovori jer se ne piše o drugim stvarima, pa onda teorije zavjere: Jevreji, Masoni, SAD, Izrael, gušteri...
Ono što budale ne mogu da shvate,bila to crkva,džamija,piramida,most i da ne nabrajam jeste da im to ne pripada.Sve su to tragovi jedne civilizacije,kulture koja je ostavljena u nasljedstvo ljudskom rodu. Živi u šupku svijeta i raduje sa kad ''tudje'' gori a ''njegovo'' čitavo. Koja retardacija ima jbt...
Jedna jedina vijest! Sram vas bilo,vase novinarstvo i dvostruki aršini!
Ovo je neki dusman namjerno podmetnuo kad je vidio da gori Noterdam... koliko su pakosni ti ljudi
Požari na 2 velika vjerska objekta u istom danu...prevelika slučajnost.
Bog je ljut na vjernike sto vjeruju u gluposti
Boze ne znam sta mi je...salu na stranu,nisu slucajno katedrala i dzamija gorele u istoj noci...
Jbt 10 clanaka o noter damu a Jedan clanak o dzamiji
Bog je poslao vatru,da istjeraju nevjernike iz vjerskih objekata.I kod nad pravi vjernici ne mogu doci do prvog safa i oltara od ovih sto glume vjernike.
Ovo je namjerno napravljeno zbog Notra Dame
BOG UPOZORAVA OBJE STRANE DA SE NEVINI NE UBIJAJU I DJECA U VJERSKIM USTANOVAMA NE NAPASTUJU.