Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Facepalm.......
eto iranski predsjednik nema kitu
Uf, dobro je da su pokrili anticke kipove. Mogao je Hasan slucajno da vidi neki renesansni mermerni penis pa da se ziv isprepada :-) Niko od lidera islamskih zemalja nije toliko osjetljiv i niko i ne trazi da se prekrivaju anticki spomenici. Radi se o obicnom, potpuno nepotrebnom, preseravanju.
Ne radi se tu o primitivizmu Iranaca ili o nekakvoj sramoti za talijanski narod. Radi se samo o mlakonjama na vlasti u zapadnim demokratijama, isprepadanim i izvjestacenim spodobama, koje ce dok trepnes da odobre bombardovanje neke muslimanske drzave jer im tako naredjuju korporacije i veliki biznisi koji su ih i postavili na vlast, a u isto vrijeme ce da glume susretljive domacine pune postovanja prema nekoj njihovoj zamisljenoj verziji muslimana i islama.
GLUPOST !!!!!
Ko ga jebe ako mu se nesvidja nek ne dolazi !!! Ili nek prekrije oci 😎
Interesantno, hoce li kad oni u iran dodju sve zene taj dan hodat u minicima, sorcevima, kupacim kostimima itd?
A ti si nevina i slusas Merlina i sada zavijas dok mi ga savijas..
velika glupost sta kipovi smetaju
poznavajući istočnjački mentalitet ovo njima nije nikad ni smetalo
Ha, mogli su te kipove i dic u zrak...Tako se to rado odakle je dosao taj predsjednik....
koja glupost!
@SheRains iranci se lako napale, pa se zapale..pa buuummm ;)
@SheRains kipovi kao katalizatori :)))