Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro prvi fasovo virus Zika. Bašun sagolsum 😊
Ako se vec prenosi ugrizom komaraca..koga sad ujede komarac u evropi?
@pascal ma znam.. ali pitam se na glas..jer znam da ce nas mjesecima plasiti..kako se zastiti..kako ovo.kako ono..a nigdje komarca :)))
@SheRains ugrabio ih je ;)
Sta vam je ljudi, eno Zike u KPZ ...
Testiraju virus da bi mogli da nam prodaju novi lijek. Mafija cionistička.
Ih od kada mi imamo taj virus i izolovali smo ga od naroda (eno ga u Zenici), a svijet se tek poceo boriti sa njim i još nemaju lijeka.
Veliki farmaceutski giganti su legalizovana mafija,profiti se broje u desetinama milijardi, ako malo opane posao,na scenu stupaju neke nove bolesti
Jos jedan, vise nego ocigledno, trik u stilu holivudskih sranja o armagedonu... Ali bitno je ovce drzati u strahu, pa makar i od komaraca.
jooooooj retardiranih ludaka u ovim komentarima -_- sramotim se sto sam uopste zivio u BiH zbog vas
Odoh se nazderat bijelog luka ubija sve viruse
pa dugo smo cekali da izmisle novi virus u laboratoriji
Registrovan Zika "Turkovic" u Zenici u zatvoru...
Zika?? Da nije Zijad Turkovic Zika?? :D :D
A pticiji grip,kravlje ludilo.Ko je obolio od toga?????????
Znaci poprskani smo sa Ziketom iz Kemtrejlova...ok.