Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri su zrakoplov oteli tj. CIA to je bio cyber napad prvi u povijesti u korist Rothschilda!! Sletio je na otok Diego Garcia!! Piloti i putnici su još u zraku ubijeni zbog nestatka kisika!!! Agencija za medije Thomson Reuters sve zna samo se kao uvijek ovcima servira druga priča kao 9/11 u NYC!!!
Ok al koji je motiv tog otimanja , vjerovatno je bilo nesta doista vrijedno .
Cijela istraga u vezi sa nestalim letom Malaysia Airlinesa, svela sa u stvari na jednu činjenicu na koju su zapravo istražitelji Tima za potragu zapravo cijelo vrijeme i ukazivali: Postoji ogromna vjerovatnoća da je, onog dana kad je avion nestao sa civilnih radara na području iznad Indijskog okeana, isti zapravo skrenuo sa zadatog kursa i svoj let završio na Međunarodnom aerodromu Trebinje, koji je u stvari "stealth" (nevidljivi) aerodrom, i da mu se od tad mu se gubi svaki trag.
@istantkarna 😂😂😂
I zastava se vijori, a ni zvijezde se ne vide.