Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko se smije kladiti u scenario: kim jong ispali raketu negdje bzvz, ulete specijalci smaknu kim jonga da nema ko izdavati naredbe i par majka-bombi da sravne im raketna postrojenja.
Nece ameri nji nikada napasti. Ne zbog bombe nego ,treba njima tu kod japana i kine neka nestabilna zona. Nisu im interesantni nemaju neke vazne resurse.
Najvjerovatnije Ameri neće napasti prvi, ali bi mogli vući poteze da isprovociraju Sjevernjake, tj, da Sjeverna Koreja prva povuče obarač. Jednom kad se to desi, tj, stvori povod za rat, onda ništa više nije isključeno.
bombarduj ih doni sve :) prvo koreju pa arapske teroriste pa ond srbe heheheh
ti čojku na faci vidiš kad je 6upak i nečovjek
Ovaj covjek ima zlo u ocima.
@ramizovmali Griješiš! Pence jeste konzervativan i pomalo "staromodan" ali je skroman čovjek i pragmatičan političar.
Šta je Srbijom i Srpskom ? Ako su oni vas zaboravili nemojte vi njih . POželili se Srbi čvrste ruke !
Pustite ki a da im nuklearku, kada je mogao i dzordz bus da ima jednu, sto ne bi mogao i on..
Spalite ostatak svijeta u jednom dahu, nek ostane samo Amerika, da se ne mučite svako malo oko smišljanja razloga.