Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo na sud za konc-logore i fasizam, pa onda ratna odsteta i prezivjelim clanovima porodica, pa onda povratak onih koji zele, pa tek onda EU!!! Na tome bi Jeremic trebao da poradi, kao i Tadic, a ne samo neke tralala price, a usrasa mesic svaki dan sve vise pjeni, sve vise mu sline cure niz crno odijelo!!!
Samo se pitam prodju li ovi ohr-ovci ikada pored jasenovca, majke im ga mile spalim!!! To kad udju u eu, nek upisu u spomenike kulture americko-evropske NDH-azije!!! Sta ce oni u EU, da sire fasizam okolo!!!
Kao, promijenili su se oni, ma jasta, postali za 50-tak godina nevidjene demokrate, kakve ni oni ne poznaju!!! Ma, koja budala to moze ocekivati!!! To vuk dlaku mijenja, cud nikada, izreka je stara. Dal su geni, dal tradicija, dal porodica, al ostadose i dalje isti. A niko ih nikada nije ni kaznio, nikakve posljedice nisu snosili!!!
Zapad je trazio od prekodrinskih i prekodunavskih Srba da se stave pod kontrolu svojih, ne tako davnih i vijekovnih egzekutora, u najvecim zlocinima koje planeta pamti!!! Ko normalan, sa iole poznavanja istorije Balkana, moze ocekivati tako nesto??? Malo \"mozgen sie\"!!!
A dozvoli li Zapad tako nesto, snosice istorijsku odgovornost, koja bi mogla nekada da se potegne, kad Bog po zemlji bude hodao. Kako ce svojoj javnosti da objasne nekada u buducnosti, kada medijska blokada bude probijena? Kao sto se lagano probija.
Nase komse se nece umiriti dok je i jednog jedinog Srbina preko Drine i Dunava, to je jedina istina!!! A zapad ne zna ili ne vidi, ili se pravi da ne vidi. Nek ne kazu da nisu znali. To je tako bilo i u onom ratu, i uvijek. Samo se primire kad neke druge sile to prekinu, ali im je konacni cilj jedino i iskljucivo to.
Toliko opjevana \"Velika Srbija\"(toliko opjevana, cak i u Hagu, da li sad to koriste?)!!! To je uzasan grijeh, jer gdje da vi imate pravo na drzavu gdje ste vecina, to samo mi imamo, iako nas je sacica...al moze Velika Albanija, dapace!!! To je fasizam!!!
Jel mozda neko ne zna kakva znamenja se nosaju po utakmicama i po koncertima??? Jel neko mozda nekad objavio na zapadu nesto o protjeranim Srbima sa Kosova i sta se sa njima desava? Mozda nase komse iz ndh-azije imaju malo obraza ili im je milo zbog toga, ali im je istovremeno milo i sto kod njih nisu uspjeli da dobiju isto ili manje od sipaca sa Kosova sa kojima se sad solidarisu do bola??? Sta je to nego fasizam? Kao i to sto koga boli uvo za stotine hiljada protjeranih iz ndh-azije!!!
Sta je, ne date da prodje, pa zna svako ko gleda utakmice, a gleda cijeli svijet, sta mladi usrase pjevaju? U cemu je problem? Ajde, neka ne moze da prodje, ali znamo svi, ili ne znamo??? Mozda IncHko ne zna, spalim mu nane konjusarske, jesu to Srbi glineni golubovi, ili divljac za odstrijel? To je fasizam, dragi moji!!!!
Ono sto se smatralo fasizmom nekada, sada je sasvim legalno i legitimno, na osnovu onog sto se desilo na prostorima bivse Jugoslavije. Promjena ustava u Hrvatskoj i pretvaranje Srba u nacionalnu manjinu. Drugo, osnivanje Hrvatske pravoslavne crkve s ciljem brisanja Srba sa geografske karte. I dalje, koncna provedba Pavelicevog plana o trecini pobijenih, trecini protjeranih, i trecini pokatolicenih. Sasvim legalno. To se nekada zvalo fasizam. Fasizam je i hapsenje svega i svakoga te onemogucavanje povratka, oduzimanja stanarskih prava itd.
@SFRJ krades mi nick.... ali moram priznati da se slazem s tim sto si reko/la. tacno. nasi se u svakom slucaju samo hvale, a stid ne poznaju ni u milisekundi dnevno
Ovi ameri i eu su pozurili da rasture Jugoslaviju, kao da ne znaju sta je ndh-azija bila, ali to ce oni da otkriju, ima vremena. Velike greske su napravili. Tako su radikalizovali muslimane, Hrvatima napravili najetnickije cistu drzavu u Evropi, pomogli im da istjeraju stotine hiljada Srba, javno se propagira fasizam, a stalno optuzuju druge za svoje greske. E, da vidimo kako ce kad njih direktno pocnu stizati njihove vlastite greske. Danas progone Srbe, sutra ce tako neke druge...samo cekajte i gledajte...
Ovi sa IP adresama sa Zapada će prije ili kasnije nabelajiti, već se radi na tome. Ovi naši su za sada sigurni barem tako tvrde kolege iz SIPA-e jer nema mehanizama ni kapaciteta. Naravno, sigurno su i ovi što su kao Marko i Mira u Rusiji.
Nikakvi zlocinacki geni ne postoje. Kad vec pisu takve gluposti, to bi bar pod navodnike trebali staviti. Svakakvog svijeta i novinara. Onda bi, po toj logici, sva Njemacka i dalje trebala biti fasisticka, o ndh-aziji da ne govorimo(oni i jesu, al ne zbog gena, nego zbog vaspitanja i porodice). I okruzenja. Tako, od Hitlera na ovamo, niko vise ne prica o genima osim nasih balkanskih novokomponovanih fasista u ndh-aziji, opsjednuti dokazivanjem nekog porijekla, svako o onom sto ga boli i muci, tako je to.
Po ovome svi bi muslimani u Bosnu tebali da se sterilizuju zbog toga sto su se poturcili i nacina na koje su proganjali one koji nisu htjeli da se poturce. Samo treba pogledati snimak ulaska Njemaca u Sarajevi 1941 i sve ce vam biti jasno. Srbi su proganjani po ulicama, ranje otimane i expresnim putem davane muslimanima (Zlatarska ulica). Da ne spominjem ubistva i mucenja Srba u Sarajevu u periodu 1991-1995; Kazani, Bubanj Potok, Pofalici, Dobrovoljacka..itd. Ali nema problema, pobrinuce se Srbi da vas sterilizuju za sva vremana!