Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebate da vidite masu jako neuvjerljivih crisis actora koji su intervjuisani nakon napda..... ako se ovo sve dogodilo onako kako nam se zeli predstaviti i ako ne stoji agenda iza ovog (tri muhe jednim udarcem: terorizam, napad na lgbt i drugi amandman), zašto su potrebni crisis actors?
Ako ja sad odem prosetati po carsiji da li to znaci da sam otisao pogledati potencijalno mjesto koje cu napasti?
Mediji stalno ovo predstavljaju kao napad na Ameriku. Meni ovo izgleda kao napad na LGBT zajednicu. Isto ih ovako napadaju i u ostatku svijeta, samo kada se organizuju LGBT parade bude toliko policije da im ne mozes prici. Da nema policije, pretpostavljam da bi i u vecini ostatka svijeta bilo krvoprolice. LGBT zajednica rijetko gdje je dobrodosla, gdje god je jak utjecaj religije u drustvu (isto ih ne voli ni crkva ni dzamija), oni su uvijek na meti. Ali opet, ko zna koji su njegovi razlozi...
@lik5 CNN.com, glavna vijest na stranici danas, pocetak drugog pasusa: -"Gilroy, Mateen's former co-worker at PGA Village in Port St. Lucie, said Mateen often made homophobic, sexist and racist remarks. He told CNN Mateen's son "had a reaction" when he once saw two men kissing in public, near women and children." - Covjek ne voli homoseksualce. Jedino sto sam ja "ofiran" je to da ih ni ja ne volim. To sto ja nisam agresivan pa okrenem glavu od njih, neko drugi ih napada, vrijedja i udara.
Orlando Shooter Was Reportedly a Regular at Pulse and Had a Profile on Gay Dating App. “It’s the same guy,” Chris Callen, who performs under the name Kristina McLaughlin, told the Canadian Press. “He’s been going to this bar for at least three years.”
postaje zanimljivije i zanimljivije...
ah kad se sjetim kako ste svi poletili da kažete A ŠTA SAD JE NAPADAČ A DA JE MUSLIMAN REKLI BI TERORISTA hhhh kad ono OMA MATEEN napadač :D :D