Novo podizanje limita zaduženja
0
Postignut dogovor o izbjegavanju bankrota SAD-a
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja milijarda dolara za deset godina,to je neka greška,u pitanju su stotine milijardi. Virtualni novac je na snazi,koliko će to trajati,ne znam ali znam da to ne vodi dobru.
jedna moneta u svijetu - jedna vlada
važno je da ti sumLJaš XD
sto lazes Obama, nista nije dogovoreno, to sto ti pricas prvo mora proci kroz Congres ali to tek sutra i ako prodje a sumljam da ce.
tako je uvijek bilo, to nije ništa čudno
trilion... Nas TRILION je 1000 puta VECI od americkog trilion iako se slicno izgovaraju, Americki trilion je ustvari 1000 milijardi ili bilion...
Žalosno je to što danas svijetskom ekonomijom upravlja samo par država.
SAMO VI USA TERORISTI STAMPAJTE BEZ POKRICA!!!!!
Eto kao bilo je i drugih opcija garant.... Šuplja do novog limita, pa novog... dok se ne napravi prostor za novu svjetsku valutu...