Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nakon toga svaka zemlja EU morat će da odluči da li će ostati na ljetnom ili će se vratiti na zimsko računanje vremena." Znaci u Hrvatskoj bude 15:30 i kad pređeš granicu u BiH onda bude 16:30 :)
@Norvežanin Ja mislim da je taj sat manji problem... veći problem je to što smo i mi i oni još u srednjem vijeku
@AtilaBitch Odličan komentar!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo novih podjela u BiH! Različito vrijeme na nivou entiteta...
a oniii......kako će to moj mobilni onda znat kad da se promijeni vrijeme? :( jes' da je pametni, ali vala nije toliko.....!? :(
Telefon uzima vrijeme preko mreze, tj. preko operatera. Kad u Telekomu promijene vrijeme i tebi se promijeni na mobitelu.
Je li nas neko pit'o za mišljenje? Doduše nama je svejedno, svakako nam to ne utiče na produktivnost rada,,, a i ko nas više išta pita? Kako drugi kažu, tako ćemo i mi... "Kud svi T.... tu i mali Mujo"
U Federaciji će biti sat prije.
Sve zavisi kad ga Junker voli mahnut, sat ranije ili kasnije.
Nekad i ovi u EU odluče pravu stvar.
Pustite nas da živimo po Božijim zakonima kako ne postavio prirodu, šta nam namećete promjene. Postoji samo jedno računanjebi to je zimsko
BiH će da se pomjeri u 20godina unazad
Kod nas hodze to nisu nikad ni bendale , ezan je bio uvijek u podne ne bitno jel 12 ili 13 h.
Ezan za podne se uči kada sunce bude tačno na polovini horizonta. Što će reči da je po logici stvari zimsko računanje vremena ispravno jer 12 sati pola dana .
@HamoPipa Najbolji je sistem A-la Turka.Ponoć je u akšam,vrijeme je klizno zbog praćenja lunisolarnih promjena.Nema greške,Ustvari ima par sekundi dnevno što je minimalno u odnosu na solarne greške.
Ko ovo izmisli majku mu ebem.
BRAVO!!!
Umene dikitalni sta da radim.! Dobit cu otkaz?.
Ovo nema veze sa nama,mi ionako nismo u EU
Al oni su nasi gospodari jer oni nam stancaju novac
Napokon, al kod nas da se dogovore xD
Bolje ljetno da bude vazda vruće