Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda svako sada vidi, koliko je ovo sve izrežirano od velikih sila. Pa svi pripadnici ISILA...su ili bivši zatvorenici, ili narkomani. Eto onaj Ibrahim ( jedan od učesnika ) kažu krao, drogirao se, opijao itd...i bivša žena mu kaže da nikada nije klanjao, pa kako neko takav može reći da je džihadista. Svijet da je pošten ove i ne bi nazivao islamistima, kada znaju da islam zabranjuje i ubijanje nevinih i konzumiranje alkohola i droge, već bi ih nazivali običnim teroristima, bez onog ispred islamski/kršćanski, ali eto mora postojati način da se povedu ratovi protiv muslimana, ne zbog straha od ubistva...već zbog straha islama kao religije, koju prihvaćaju mnogi u svijetu sve više i više.
@Nokian888 - Ja nisam ni rekao da su svi muslimani bez mahana, već da je previše ovog dodatka islamski teroristi, zašto se za ETU ili IRU nije govorilo kršćanski teroristi. Osim toga ISIL se pojavio odjednom, a u svemu ovome Al-Quaida nestade. Do sada svaka eksplozija, odgovornost preuzme Al-Quaida, sada oni valjda na godišnjem, pa ISIL obavlja poslove. Valjda svaki čovjek sebi neće dozvoliti da bude toliko glup i ne shvati da se velike sile igraju s ljudima, ispiraju mozak kreiranjem budućnosti. Ja nemam šta više govoriti, svako normalan vidi da se u svijetu dešavaju nelogične stvari po pitanju svega (ratova, ekonomije,tehnologije itd.).
Koliko treba biti naivan pa vjerovati svemu što "nudi" internet pa tako i ovaj snimak. Pitali se iko normalan dali je ovaj snimak "podvala" ili nije. Šta je garant ovom snimku a mnogim drugim. Obama rekao da je to tako i nikako drugačije.
cuj "pariskog", veze vi nemate, piše se "pariškog"
Kad su ih pohvatali, samo su odgovorili :NIJE NAŠE, NAŠLI SMO! Na što su francuski istražitelji reagirali sa kontra pitanjem :A jeli, a kako to da mi nikad ne nadjemo ništa od toga! :)
jest i pronadjeno mu 19 deka karafeka!
Ja ovo nista ne vjerujem
Bolje da si jeb'o sta u toj sobi, nego sto si pravio bombu..
Pa očito se čovjek nije kontao vraćati tamo pa mu se nije dalo ni spremati. A vjerujem da su i šprice i igle korištene za bombu, jer ovakvim debilima ne treba droga, jer nemaju mozga da bi im mogla išta pomutiti.
5 puta na hadzu bio
E ovo je pravi specijalac...Mudjahedin..hhahahahahaha.... ma bjezite tamo, kao da je neko mahnit nemamo mozga nikako,..prestao sam ja Strumfove gledat davno....Rusima obore Amerikanci raketom putnicki avion...oborio ISIL, miniraju Pariz ISIL, Sjeku glave tamo muslimanima,Turistima, Novinarima, itd..itd. sirom Sirije ISIL...Ma sve Cifuti i Americka govna ovo rade.
Pa vidi se da si istumentiran tv-om i lazima koje se plasiraju svakodnevno, digni malo glavu pa pogledaj kako te prskaju, iz aviona svaki dan tvoju djecu, porodicu, itd...bice kasno kad progledamo globalno na zalost.
Nešto u ovoj priči smrdi. Zar u Francujskoj postoje hoteli gdje se poslije izlaska gosta soba odma ne očisti već se čeka tri dana ??
Nije mu na um palo da ovo sve pobaca, nego htio covjek ostaviti trag za sobom.
osim ako nije rekao da ostaje do kraja sedmice i okacio na vrata please do not clean
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel to onaj "islamski terorista"?
Jok budista terorista
Jest ima veze sa islamom, kolko i onaj psihopata klixer
Narkoman koji voli pizzu i čokoladu, valjda se tako sprema tačno organizovan napad; možda u snu il delirijumu od droge; podsjeća me na Garfielda. Koji cirkus
Život je nekad siv nekad žut
bolje jedna zuta nego cetiri bijele!