Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od najbogatijih Drzava u Europi sa izvorima i pitkom vodom je BiH. A uvozi vodu iz jedne Hrvatske i Srbije gdje 90% nemaju pitku vodu nevjerovatno
Isto tako je jedna od najbogatijih drzava smeca u toj istoj vodi, tako da nemas koristi od nje. A gdje ti mislis kancerogeni smog zavrsava kad ga snijeg i kisa odnesu??
A mi uvozimo Janu i Knjaz miloš 😵‍💫
Danas posta od firme zaduzena za naplatu racuna za vodu Dobijem uz pismo onaj bar Cod skeniram ga i dobijem upistva da uslilam sat Uslilam Sat odma mi poslali mail da puno trosim vodu i objasnjanje koji je razlog
Nisam znao da iz Italije voda teče u okean.
I po Bjelašnici dosta izvora ko konac neki su i presusili koji nikad nisu.
Vjerujem ništa što se ranije nije desilo...
Pusti chetnicku propagandu. Halo, Klix, za koga vi navijate?
Ja znam da jos ni jedan meni poznat izvor vode nije prsusio a prijasnjih ljeta su presusivali!
Odakle si ti? Miljacka nikad manja.... A i dosta izvora po Bjelašnici koji nisu nikad presusili sada jesu.
Mali predznak sudnjeg dana
G*vno
Covjek je sam sabi najveci dušmanin.
A koji ono bot neki dan rece...rijeke nam bezveze teku
Pa hidrocentrale usporavaju rijeke i time se i okolna priroda napaja
Neka nas u Bosni, imamo i viska resursa za ovoliko malo ljudi, samo treba stranim fizickim i pravnim osobama zabraniti kupovinu nekretnina pod hitno dok jos nije kasno.
Sad ćemo postati od interesa suhoj evropi.
Vidite, kad jedna starija zena kaze da je napunila manje tegli, to je svjedocenje vijesti, naucni dokaz i glavni parametar za objasnjenje svega.
Od 1200.- 1400. god. Izrazita labilnost klime u Evropi. Izmjenjivanje poplava i susa, vrlo hladnih i vrlo blagih zima. Hmm..da su tad bile danasnje konferencije i medijske kuce, mogli su porezom na jarcev pogled ustabiliti klimu.
2200 god. prije nove ere je bila susa koja je trajala cijeli vijek. Tako kaze nase gradivo o klimi, koje moze bit izbrisano s interneta ali ne i iz knjiga. Susa je pomanjkanje oborina, a ne nepostojanje oborina. Posto tad nije bilo aviona i fabrika, otkud susa? Mozda zbog metana iz prdeza?
cuj najveca suša u posljednjih 1200 god. Mojim te pametni novinaru daj nam jedan podatak iz tog vremena. Tko je mjerio temperaturu I sa cime, tko je vodio evidenciju padalina I suše. Ali posto ste vi mediji najvece zlo trenutno na planeti vazno je da lupas po tastaturi.
Cinjenica je da si neobrazovan.