Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kastro došo tobe...
pitanje za ove što govore, kako je vjera izvor zla, i kako je ateizam put uspjeha i unapređenja društva i društvenih odnosa: kako objašnjavate to da su najveće svjetske masovne ubice (krenuvši od staljina, musolinija, mao zedonga, pol pota... preko 200mil. ubijenih, plus luđaci tipa jeffrey dahmera, jim jonesa...) ateisti? kako objašnjavate da su komunističke ateističke države bile najgore u gaženju ljudskih prava? samo argumente molim, bez baljezganja.
u rasponu od 200 godina, koliko su vođeni, križarski ratovi su uzeli između 1 i 9 miliona života! 10tak najvećih komunističkih diktatora su ubili preko 200 miliona ljudi. i to ti argument? baljezganje. hajmo dalje..
jel to znaš više od zvaničnih historijskih knjiga? osim toga, nisam ništa rekao što bi te dovelo do toga da kažeš da samo ljudi koji vjeruju u Boga mogu biti moralni. očito ne samo da ne poznaješ historiju, nego si i iz logike i zaključivanja loš. govorim o činjenicama. a ti opet baljezgaš. hajmo dalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
R.I.P Cuba Gdje dođe crkva, sinagoga ili pak džamija tu više trava ne raste... Samo fašizam
za pohvalu, samo neka se uspostavljaju narušene veze :)
Svaka čast premijeru Nikšiću na ovoj hrabroj odluci! Samo tako nastavite!