Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se zale Titu, a mi cemo Franc Jozefu sto nam je vodovod dotrajao
Ko je tada mogao racunati na danasnju mogucnost gasenja bh poljoprivrede zbog klimatskih promjena? Treba proizvodne fabrike graditi i podsticat obrazovanje da opet dodjemo u mogucnost za TAS
Glup naslov jos gluplji tekst. Brane nisu servisirane os 2002 godine. Sta se tu ima komentarisati. Ne bacajte ljagu na bivsu Jugu i njihove svjetski poznate kompanije. Nolje pogledajte ko nam radi puteve i kakvi su.
nije servisirana ni tvoja kuca pa se nije srušila. Kako drugo sačuvat obraz jugoslavije nego prebacit na drugog. Majstor nikad nije kriv.
Srusile se ko juga...
Nije im valjao Gaddafi, naprivio sve i dao narodu, a evo kako si održavali. Isto kao i mi, narod stoka, Juga što je napravila to i valja, a što klošari sve unište kad preuzmu vlast, pa grade samo sebi i kradu, to je do naroda. Odakle onom balavom seljačiću Nešiću da gradi na Trebeviću monumentalno zdanje. Uz Dodika krade i pokrivaju jedan drugom pljačke, a lafo se bore za RS i narod glupi.
Nemoj tako to su djeca titini komunista...ma ne bi oni...stid ih tite mrtvog haha
100% u pravu. Pozz
sve ima vijek trajanja...sto ih nisu renovirali...neko i oni ko mi dok ne dodje do katastrofe ne diraj nista
Nasumično pitanje: Zar se ne kaže “jugoslOvenske” a ne “jugoslAvenske” firme?
Pa valjda ako je bila jugoslAvija onda se pise jugoslOvenske
"za ovakav arhitektonski poduhvat"... Ovo je bio građevinski, a ne arhitektonski poduhvat, arhitekti nemaju apsolutno ništa sa branama.
Pa zar klimatske promjene nisu in od prije par godina?
Komunistički fušeraj kao što su i dan danas Kinez i Rusi
Laž si ti sam, čim si tako glup, ili si uhljeb ili nacionalista. Nikad bolje, države od Yuge, nit je bilo nit će biti, a ti sfušeren očito, žali se babi
Bože dragi kako živimo u lijepoj zemlji, pa pogledaj ovaj reljef, kao da izvještaju sa Marsa ili Venere.
Bolje bi dabrovi napravili. Užasno izleda, kao da je iz p.n.e.
Libija, podijeljena na Istok i Zapad. Znate li koliko je nafte samo izvozila? A eto nece jos zadugo. Sad ce cijene nafte samo da idu gore. Kakva oluja i fantazije, ono što je Tesla ostavio Amerikancima u amanet sad je modifikovano i koristi se protiv naroda, a ne za narod kako je Tesla imao u planu.
Tesla je po novinskim člancima govorio da je oko Zemlje potrebno izgraditi metalni prsten i tako dobiti ogromni motor koji će riješiti energetski problem čovječanstva. Ovavke izjave ne mogu da daju osobe zdravog razuma.
Ko je ovo pravio sunce ti žarko, pustinjski pijesak nabijen na vodotok.
Belmin Heric je poznati iranofil, mrzitelj Jugoslavije. Klix je sada pun novinara mladomuslimanskog kruga.
Sve razumijem, i jugonostalgiju i sve, ali kada mi neko kaze zgrada pravlhena 1970 bolja od ovih novih. Druze, materijal je napredovao jedno 8000 puta, izolacija sve. Kako moze biti bolje, eto kako ?
Allah Muammar Libya wa bas!
Ono što me uvijek fasciniralo kod vas nacionalista je taj momenat da vas ništ nije sramota. Pa gdje su vase brane, šta ste vi naprili za ovih 30 godina vlasti. Juga je 45. bila Ruševina i 70 posto stanovništ a nepismeno pa je gradila i Brane i nuklearne podmornice i termoelekrane a šta bi gradite osim što gledate kako da i te termoelektrane prodate i kupite još koje izbore
Željava, Lora i ostali bunkeri koštali su svakog Jugoslovena jednu garsonjeru od 40 kvadrata jer se ćopavi bojao Rusa.