Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hilari samo oštro i na prvu, svi su islamisti i teroristi s tobom. S vjerom u Muhameda do pobjede.
Trump će biti u "finalu", ali nema šanse protiv demokratskog kandidata. Naprijed Hilary, Bosna je uz tebe :).
oni koji ne znaju o cemu se radi ovde, neka pogledaju southpark epizodu (7. sezona, 4. epizoda)... perfektno objasnjeno...
hilari skupila pare.. al tramp dominira..
Donald Trump pored svih medijskih smicalica i neprekidnog prenosenja nebitnih vijesti poput ove, na svakom skupu okupi hiljade ljudi, daleko je ispred svih republikanskih kandidata i narod ga obozava. On je milijarder koji je prihvatljiviji americkom narodu od ostalih kupljenih kandidata, korporativnih papagaja koji ponavljaju iste besmislice i neuspjesno pokusavaju da izgledaju kao ljudska bica. Takav je uzas njegova konkurencija. Trump protiv robota :-)
ni Trump ni Hilary im vise ne mogu pomoci. Previse su se nakotili, problematicna nacija.
ma umjetnost je ovo napisat pusti trampa hahahaha
Nebo je divno...
U Bosni bi im odmah SIPA dosla na vrata da trazi zastave ISIL-a u spajzu
glasat ću za gospodina trumpa.
Vodi ga kuci!
jos samo da imas pravo