Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takvih ko ti mi imamo ovde i na izvoz! Sve se bore za centimetre al trpaju u novcanike na metre!
Veoma poznata taktika potpaljivača na rat, ko je osjetio više nikada neće.
nije on ko naš jalija "evo vam pola države"
Jedino tvoje privatno bogatstvo se povecalo a sve ostalo pa i centrimetri teritorije se smanjili.
Ako to mislis postici silom, samo ces jos teritorije izgubiti. Batalijoni poput Azov se nemogu sami boriti protiv cijele Ruske vojske, a Ukrainska vojska nema discipline (sto se par puta pokazalo). Ako ces to postici diplomatijom, pametnijeg covjeka od tebe nece biti. Vratit ces svoju teritoriju i skinut ces s vrata amerikance i naravno, priblizit ces se Rusiji. U tom slucaju kako god okrenes si dobitnik. Trebali ste vi Ukrainci to na samom pocetku i uraditi.
@LovacBL Cek njih su ameri vojno napali i otkinuli dio njihove teritorije? Nisam znao...
@LovacBL Nisu ni Rusi male mace. Pored Rusa i ne mozes bas zivjeti u miru, ali bas zbog toga trebas bit s njima u dobrim odnosima. U svakom slucaju se slazem s tombom. Trebali su se rijesiti korupcije i priblizit se Rusiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo se rokajte
Ma tebe su izgleda Amerikanci iskoristili, a EU nikad nece primiti zato sto ne kontrolirate citavu drzavu. Biti cete isti slucaj kao i Moldavija...