Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zašto uopšte uzimaju u banku spermu od duševnih bolesnika i kriminalaca? J*bo lud zbunjenog...
JBG I TA PSIHIČKA OBOLJENJA SU RELATIVNA , MITOMAN I PATOLOŠKI LAŽOV ŠEŠELJ ISPADE NA KRAJU PAMETNIJI OD 20 BJELOSVJETSKIH UČENJAKA.MOŽDA JE TO DIJETE ZA TRI KLASE PAMETNIJE OD RODITELJA PA IH TO NERVIRA , PODSJEĆA IH SVAKI DAN NA ONO ŠTO ONI ŽELE DA ZABORAVE TO JEST ČINJENICU DA ONI NISU NORMALNI.
Ovaj na slici mi djeluje pomalo hercegovački
znaci franzz se ovako razmnozava
hahahahaha :D
ne razmnozav se tako je nastao ovo je clanak o njegovom zacecu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajd dobro, razumijem psihička oboljenja jer se dispozicije za neke od njih mogu naslijediti, ali nikako ne kontam kako su tu oni kriminalni dosjei relevantni.
sve je u genima
@nefuratios Jes' bolan taman sam juče čitao kako su otkrili gen kazni za nepropisno parkiranje, gen kašnjenja sa alimentacijom i gen uzgajanja trave u garaži. Jer sve te stvari će ti u Americi završiti u kriminalnom dosjeu. Bože dragi, gdje su sve uveli internet i šta se sve može pročitati ovdje, to je fakat žalosno.
Austrijanci, ne dozvoljavaju ni kravu vjestacki oploditi a kamo li zenu.
Pa svi koji tu doniraju su duševno bolesni fuj
toliko same tužne djece na svijetu umjesto da usvoje oni idu tražit od kojekakvih spodoba spermu, i neka su im podvalili
Daaaa, upravu Ste. Baš spodoba...
@gdjica_zlica ona ne zeli tudje dijete.. a on to treba prihvatiti? jbg.. nije bas nek izgovor.. ako vec ostanu zajedno.. najbolje da nije ni njeno ni njegovo.. to su svakako nebitne stvari.. ako imas roditeljski instinkt.. ti ces i macku njegovati..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)