Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek pitaju Amere gdje je...Oni su jedini koji znaju SVE sto se desava na ovom planetu...E sad je druga stvar da li bi im to otkrice islo u prilog ili ne...
Isto kao s onom nestalom djevojcicom Madeleine, nazalost samo posao za nehl***vice koji nesto fol istrazuju a rezultata nigdje.
Nazalost ali tako je, samo mi zao tih ljudi jer gore je kad ne znas sta se desilo. Covjek kad zna istinu nekako je lakse i nauci da se nosi sa tim, a ovako.....
Ovako, niti mrtvi, niti zivi..opet ce porodice da pokusaju nesto kao ova nagrada,da se dodje samo do istine.. Tesko da se vise ikada moze naci ovaj avion.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)