Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije dobro. Nadam se da ce medju Turcima biti malo pameti da se raskusuraju u miru. Nikad se dole nije zakuhalo da i nas nije polilo.
Raskinuti vezu s SAD i NATO, čime bi se NATO znatno oslabio ( najbrojnija armija u Savezu je turska armija ), te sklopiti savez sa Rusijom, Kinom i Iranom, kao kontratežu gore spomenutim. Tako bi situacija u svijetu sigurno postala stabilnija.
govna cionisticka, napustajte... tako ste im okrenuli ledja i kad su oborili Ruski bombarder, a i to ste im vi tako naredili... Sad kad su obnovili odnose sa Rusijom, Iranom i Kinom onda se povlacite ko dzukele... Hapsi Sultane i cionisticku gamad
SADAM HUSEIN OSAMA BINN LADEN MOAMER EL GADAFI BASHAR AL ASAD I SADA ERDOGAN E OVA ZADNJA DVOJICA ZAJEDNO SA NAMA ĆE VAM JEBATI MAJKU SRPSKU.
@Soukbunar1 Mali zar ne mislis da bi trebao do SIPE na razgovor? Nije tesko doci do IP adrese.
Prijatelj mi javlja da ljudi ne smiju hodati ulicama, da trče do granapa ko muhe bez glave, svi se boje erdgovanoih terorista
Haj ne lazi, pozdrav sa prelijepe istanbulske plaze Sile gdje mi je glavna briga da me sunce ne opali...
ljubomora je teska bolest
eh brkice gdje je tu je :-)
Da ne postoji ni jedan dokaz pa to je je svima jasno...uvjek sam govorio da nema razlike između Putina i Erdogana al ovaj ekstremni islamski fanatik je trenutno najveća prijetnja svjetskom miru .....
@Ronex zakasnićeš na džumu
komentar ti je jadan, naivan i uopste nije bitan za forumase koji razumiju prilike. ostaces i dalje poput svog nick-a, ako se ne pocnes prirodno tumaciti pojave. no comment...after.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ebi ga svako normalan bjezi gdje mu nije sigurno
Tulipan hoće Tursku u kameno doba.
6 džamija i 4 krana... u odnosu na nas to i nije tako loš omjer
@TarzanSilni nije đamija već džamija... al što se tiče suštine, u pravu si... 6 munara
@Referendum Pametniji si kad šutiš, ovo na slici nije Aja Sofija.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pametnom dosta!
Čuj dobrovoljno odlaze, nijedna novina u BiH ne smije da napiše ono špto jest: PREKID DIPLOMATSKIH ODNOSA !
znači rat!
izgleda da će jenkiji pop.ušiti...a i kod nas će doći izbjeglice u pripremljene centre...nažalost@nosilaihdrina
drž' se ti kak'e lijane da ne tresneš o zemlju@nosilaihdrina