Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK NJEGOVI POTOMCI JEDU IZ SMETLJISTA I BACAJU IM HRANU IZ AVIJONA ON RUCA U PARIZU BEM TI DEMOKRATIJU BEM IM SVET U KOJEM ZIVIMIO
I što je to bitno? Idi liječi se, ne prosipaj svoj mentalni izmet nama ovdje.
Dragi Predsedniče i Prva Damo, molim vas da ne obraćate pažnju na par zlonamjernih komentara kojima se nipodaštavaju vaš lik, riječi i djelo. Većinu BiH državljana (Gallup: 94%) jako zanima gdje i šta ste večerali i ako je vjerovati BIH statistikama vaše večere, paščad i odjeća Prve dame zauzimaju visoko treće mjesto u rubrici Ukus poznatih (odmah iza Susan Boyle i Lady Gaga). sincerely yours.
Ma ja bolan, to je bitno.