Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Približna vrijednost projekta se procjenjuje na više od 1,2 milijarde dolara, a njegova izgradnja će trajati 36 mjeseci, rekao je Bin Talal...\" \"Neboder će biti viši od 1.000 metara, a njegova gradnja trajat će nešto duže od pet godina. \"
počela su takmičenja u izgradnji većih zgrada,dakle Sudnji dan nam se bliži
@~tata cuj ciStim wc njemcima 1.500 netto majstor svog zanata ne balavac ko ti !!!
@Bosanac Kada tako pametuješ da bogatim arapskim zemljama treba hiljadu godina da stignu usranu Evropu, znaš li kakav je standard u Kataru, UEA, S.Arabiji, Bahreinu, Kuvajtu, Libiji-sada je bombarduju i sl...Šta treba stići Evropu koja je u lošijojjekonomskoj situaciji i u kojoj žene prije braka, ako do njga uopće i dođe , \"prejaše 20-30 muškaraca? Te će se \"vrijednosti \" urušiti same od sebe !!!
Braćo, a šta je sa Somalijom, Kenijom....ranije Palestinom....????
glavni arhitekta Bin laden ;) shhhhhhh
Ma bolje da su Bosni donirali tu lovu da je \"naši\" razdjele među sobom.
prvi Ladena mi. Ich bin Laden!
cuj to koliko ljudi umire u toj siroj regiji od gladi?!!!!!.......pa procitajte malo pa vidite koliko ih umire, gine u izvrsava samo ubistvto u Sjeveron i juznoj Americi. Vise ih umire dnevno nego u Afganistanu i Iraku skupa. neka rade sta hoce kad imaju pare. ha ja
nije porodica,radi se o najvecoj gradjevinskoj kompaniji u kraljevini koja postoji vec 50 godina ,cuj porodica hahaha bas ste smijesni.
nije porodica nego druga po velicini gradjevinska kompanija u kraljevini,prva je saudi ogar koja nema veze ni sa kakvim glupostima.....haha bas ste smijesni.
kad ciganka masla ima i guzicu maze stara bosnjacka poslovica
Kad se seljaci i čobani budu nadmetali u izgradnji velikih građevina
Pogledajte ovaj klip 1/2 http://youtu.be/3Ws6Iv90bYQi 2/2 sramotahttp://youtu.be/0ahwp1Xok3s
Neka se samo gradi cije nator.ba
Jel\' na Palama?
pu....ponosan si? cime se ponosis? tim sto si nepismen? good job, tard. fra\'er se rodio u njemOckoj, cisti tamo wc njemcima i on nesto ponosan...fra\'er ~tata