Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silovane kao one dvije sto ih je Julian Assange "silovao"... Prosle njemu za sto u kaficu, usle sa strancem dobrovoljno u auto, otisle sa njim dobrovoljno u njegov stan, skinule se i legle sa njim u krevet svojom voljom i onda ih on "silovao".... Zato sto nije htio da prestane kada su to od njega trazile... ma bjaaaazi... Ovakve dromfulje umanjuju znacaj stvarnog silovanja...
Bas i vecina tih toboze zlostavljanih su tipa kim kardashian paris hilton ...da skratim droce
@khk...Vecina* Sto traze to i dobiju a kasnije se pokaju.
suvise blagi zakoni za ove idiot i manijake
Ne vjerujem u ovakve podatke. Samo prepadaju ljude zlostavljanjima, silovanjima, pedofilima i prave pakao od nasih zivota. Vijesti su uvijek jezive i tragicne, a zivot je uvijek lijep. Treba zabraniti novine :-) Ako je takav podatak tacan, nema razloga da ne dodju marsovci i sve nas poubijaju.