Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greska je sto zapad pokusava da nade rijec razuma s ovim ljudima. Oni jednostavno to ne mogu i ne zele da razumiju i jedino protjerivanje je djelotvorno. Kada ih se stisne, onda oni licemjerno kukumacu o ljudskim pravima i slobodama koje ne daju drugima. Religije unistavaju ljudskost u ljudima i brkaju prioritete. Ti ljudi jednostavno smatraju zivot manje vrijednim, necim prolaznim ...
@toh tesko je demokratskim metodama se boriti protiv fanatika. Treba uzvratiti istom mjerom. Jer zapadne metode u njihovim očima su totalno smiješne.
Svi oni koji podržavaju ovakav terorizam su i sami teroristi. Svi koji se suosjećaju sa ovim teroristima i solidarišu sa njihovim ciljem, nisu ništa bolji od ovih terorista. A BiH je takvih PUNA!
@gooUser1583940887 Ovdje nije riječ ni o BiH ni o Tomašici ni o Srebrenici, ovdje je riječ o radikalnom islamizmu i terorizmu. A čim si se našao da braniš terorizam pod krinkom rata koji je prošao prije 25 godina, to govori dovoljno o tebi kao potencijalnom i radikalnom teroristi.
možel info, koliko mrtvih nedužnih, a koliko mrtvih napadača ? hvala..
I na klixu ih ima dosta.. prvi je AqOmega!!!
Narode zar hocete da nam zabrane ulaz u evropu? I kod.nas ih ima dosta koji samo cute..hodaju u kratkim pantalonama i cekaju povoljan momenat.. sigurna sam.. prijavite sve teroriste potencijalne
Juce siptar a sutra moze biti neki bolesni bosnjo iz donje maoche....narode prijavljujte sve bolesnike.. oko nas hodaju tempirane bombe
Nisu svi muslimani teroristi ali nazalost jesu sbi teroristi muslimani !!!!!!!!
Slava Tebje Hriste Bože, Apostolov pohvalo, mučenikov radovanije, ihže propovjed, Trojica Jedinosuščnaja. Sveti mučenici, pošto ste hrabro stradali i uvenčali se vencima slave, molite se Gospodu da se smiluje na duše naše.U Blaženom usnuću Carstvija nebesnog podaj Gospodi usnulim slugama tvojim i sotvori im vječnuju pamjat .
O braćo Austrijanci!!! Privedite Muhameda Porču i Nedžada Balkana, pa ćemo povjerovati da zaista želite iskorijeniti vehabijski terorizam. I nazovite ga pravim imenom vehabijski terorizam, ne skrivajte se iza milijardi koje vam daje Saudija svake godine.
@Klixjeistina1223434 A kome I za Sta su dali milijarde?? 😂😂😂😂
Dođu u stranu državu, daj im socijalu, razumiješ ih, tolerišeš ih, nahraniš ih, obučeš ih, a kako ti vrate? Metkom kroz čelo... To su ti "fini" i "dobri" doktori, inžinjeri, arhitekte migranti. How yes no, to su sve sami teroristi, koji su džabojedi, koji hoće sve džaba i da stvore one iste sisteme iz kojih su i pobjegli. Protjerati sve do zadnjeg!
Ne dozvoliti nikome ko nije bijelac da zivi