Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi bilo sa braćom kinezima da nije DoDo-a. To Mile, pile od sokola.
Trump poziva na humanost 😁😁😁
Kina je totalitarno društvo utemeljeno na bešćutnom iskorištavanju jeftine radne snage. Ako sebi žele dobro, moraju se demokratizirati, nadati se na miran način.
na CNN-u ih zovu "pro-democracy" protesters što samo ukazuje da SAD stoje iza protesta. U među vremenu je SAD otvorila desetine youtube kanala koji vaze u korist protesta a protiv Kine i CCP. Na čelu te kolone je Steve Bannon bivši savjetnik Trumpa za vanjsku politiku i rodonačelnik ideje o slamanju Kine carinama.
Isti oni koji su organizirali majdan u Ukrajini i k tomu i državni udar u toj zemlji danas pokušavaju navući Kinu da reaguje vojnim sredsvima što bi po automatizmu značilo sankcije SAD-a a možda i EU. Svaka upotreba vojske Kinu bi odvela u sunovrat jer 60% izvoza ide preko Hong Konga.
Kina je trenutno najjaca drzava, kad je u pitanju kontrola svojih gradjana, tako da ove britanske NVO nemaju sa njima nikakvih sansi
@DamirJusufbasic Veliki grijeh stanovnika Hong Konga je taj što ne žele da se osjete u tolikoj mjeri kontrolisano koliko ovi u ostatku Kine.
Ja sranjaa u Ruandi jbt!