Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao pa dokle više s njom....nestala 2007 Sad je 2013, znači Medeleine je davno napustila ovaj svijet a ako nije onda je fuksa, dere štangu u nekom klubu.... Super, hajde sad kad si mi dao/la dislajk, osjećaš li se bolje? Idi vidi na bankomatu možda su ti i kakve pare legle od Klixa, zarade oni....posebno ovako kad namjerno provociraju raju ;)
valjda istraga da rezultate neke,jer bolje je da je nadju zbog porodice,zivu lil mrtvu,,
Stvarno mi je zao ovog djeteta ali ulagati tolike pare u pokusaj da se spasi jedno djete dok svakodnevno gledamo kako stotine djece umire od gladi u sirji, palestini, africi itd je krajnje licemjerno. pa za te pare se moglo spasiti na hiljade druge djece. sto se nisu ovako digli da se pomogne nedavno onoj djeci u somaliji kad je bila ona velika nestasica hrane. nisu zato sto su licemjeri zesci
ko normalan ostavi bebu i dijete od 2-3 godine same i ode u noćni izlazak?
Hide and seek champion.