Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pridruzili bi im se i gradjani BIH ali nemaju ni za prsluka !!
Zuti ce promjeniti svoje a mi balkanci nek ima internet i nek nas g..ze politicari. I cekaj zapad da ne skidas pidjamu i voziti auto na kredu.
Kod nas prsluci ali sve od OVCIJE vune,...
😂😂😂
-Dobar dan -Dobar dan majstore,,znaci krenuli i kod nas zuti prsluci,,ako ako,,tako i treba,,svaka cast imate moju podrsku -vozacku i saobracajnu molim
Svaka čast majstore nasmija si me na sabahu
sretno
10 000 ljudi silom hoce da ponisti demokratski izbor miliona koji su glasali za makrona
Hrvati su manjina u BIH !!
@honeybeater92 Nemam pojma sta se desava sa SDA, niti me interesuje. Zbivanja u americi, francuskoj, njemackoj, rusiji itd imaju puno vise uticaja na nas nego bilo sta sto SDA, SNSD i ostali nasi odluce. Oni mogu samo pricati, brinuti se itd. a bilo kakve promjene zavise iskljucivo od vanjskih sila. Tako da se puno ne zamaram sa tim sta SDA i slicni rade.
Narode idemo i mi Dizi MO SE SAD JE PRILIKA JEDNA DRŽAVA JEDAN PREDSJEDNIK IDEMO
@BosnjackiPonos4 napuši se kurca SDA botino jebbem li ti mamu onu prljavu koja te okotila u usta.