Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmmmm, nije sigurno kad zena vozi pod nikabom, ali je sigurno kad pijani idiot sjedne za volan...to je pravo sigurno!!!!
Nemam zaista nista protiv pokrivenih zena, ali ova strasila su grozna. I ja sam muslimanka, ali smatram da umotavanjem u ovu crninu samo prave babaroge od sebe. Kada ih vidim na ulice lijepo me jeza uhvati. Ovakav zakon svakako treba i kod nas uvesti!
Ovo nije naš rat.
Ne ako prususi.Ono presusuje i u to nema sumnje.Potrazi po netu i vidit ces da je istina. I nece padati karamele i koka kole,valjda te nisam razocarao? :) Ako pozivis narednih 30 tak godina bice ti sve jasno.Onda ces se sjetiti dmojih rijeci.
E SUPER SU VAM OVE FOTKE ZA ILUSTRACIJU TESKTOVA O NIKABU, SVE PRELIJEPE ZENE SLIKANE ZA NEKE EDITORIJALE. A SANDRINE JE RUZNA DO ZLA BOGA...
Reci::\"O sljedbenici knjige(krscani i jevreji) dođite da se okupimo oko jedne riječi i nama i vama zajedničke: da se nikome osim Allahu ne klanjamo, da nikoga Njemu ravnim ne smatramo i da jedni druge, pored Allaha, bogovima ne držimo!\" Pa ako oni ne pristanu, vi recite: \"Budite svjedoci da smo mi muslimani!\"(3:64,Quran)
ahahhahhah ZNACI AKO PRESUSI JEZERP POBEDICE SEKTA MUHAMEDOVA! KOJA LUDNICA HOCE LI PADATI SA NEBA KARAMELE,I FLASHE KOKA KOLE
Prije pobjede svi pagani svjeta ce se udruziti protiv islama.Pod 70 zastava.I kada budu uvjereni da ce unistiti islam,i vjernike.I kada muslimane \"stjeraju u cosak\".I kada budu uvjereni da ce zadati posljednji udarac islamu.I kada u njihovim ocima vidis paganski sjaj kako isijava kao u ocima vuka pred svojom zrtvom.Tada ce uslijediti odmazda Vladara,Svetog.Uzvisenog Allaha. Tako je bilo sa Benu Israelom dok su bili pravovjerni,i kada su dosli pred more.CVRSTO uvjereni da ce stradati pred naletom faraonske vojske.A faraon slatko se smjesuci bio je uvjeren bez ikakve sumnje da ce zavrsiti sa njima.I tada Musa a.s. rece nebojte se Allah je sa nama!I znamo sta se desilo.Historija ce se ponovit.Okolnosti se drugacije ali sustina ostaje ista.
A jedan od tih znakova koje smo dobili objavom od Allaha Uzvisenog je Taberijsko jezero.Jevereji ga nazivaju jezero Keeneret.A zbog svoje neuobicajene velicine globalno je poznato kao Galilejsko more.Njegovo preususivanje je jasan znak pobjede za ovaj ummet.I to vasi krscanske i jevrejske starjesne dobro znaju.Vjerujte da znaju toliko dobro kao i mi muslimani za taj znak.Prosjecna dubina jezera je 24 metra.Jezero je preslo nultu liniju koja oznacava nemogucnost reprodukcije istog.Jezero svake godine preususi min. 1 metar!!!Racunicu uradite sami.Ko bude ziv narednih 30/40 svjedocit ce pobjedi islama na globalnoj sceni i globalnog uspostavljanja Savrsenog vjerozakona.Historija ce se ponovit,pobjeda pravovjernih ce se ponovit,i ovaj put ostaje za stalno inshaAllah.
Crknite kjafiri od muke!Bolje da se naviknete sto prije.Jer svjetlo Gospodara svih svjetova ce i dalje da sija.Vi to nemozete zaustaviti ni tenkovima ni avionima ni raketama a kamoli svojim paganskim zakonima.Vama niko ne brani da vase zene i majke i sestre hodaju gole po putu kao prave prostitutke.Radi cega vi zabranjujete da nase zene budu obucene?Nase zene ce da gledaju samo njihovi muzevi,bilo to vama mrsko ili ne,to je tako. A pobjeda pripada iskrenim vjernicima,i to ce te uskoro posvjedocit.Historija ce se ponoviti opet u to nema sumnje,jer to je obecanje Onoga koji je stvorio i vas i nas.Ovaj period anarhije je iskusenje koje ce razdvojit vjernike od nevjernika.Sestre strpite se pobjeda je vrlo blizu.I mi imao jasne znakove.
Zabranite nosenje kacige, i ona prekriva oci!
je dobra č.kapi
ma pustite ih neka voze, ako i dodje do saobracajke jos bolje.. kome treba ninja warior
kakogod...pricajte sta hocete...a vidite joj ociju...da zadrhtis kad te pogleda ispod ispod ove mahrame...
promuckaj glavu prije upotrebe.. krajnji je tren!
Moze se voziti i sa kacigom i naocalama preko a s nikabom ne.Kako to?