Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kamen mogu naruciti iz medjugorja... samo da im kip ne zasvijetli u mraku...
Normalno da mogu iz Medjugorja narucit! Iz kršćanskog mjesta,za kršćansku zemlju - Brazil! A sto se tiče kipa,nek' ti mama zasvjetli!
Oprostit cu ti samo zato sto si glup
@Wyatt_Earp, jedi go.vna...
Ih, cudna mi cuda. Tri ocenas i Isus direktno s oblaka salje kol'ko treba. Jel' Jesus il' nije? Bogo moze, jer je Bogo jak i snazan. Takije. I sve boge su inace jake i snazne. Taki su. Boge. I jos su nevidljivi. Jer su prozirni. A, jaki. A, kako to moje biti? Aaaa! Aaaaa! Eeeeee, to su misterije vjere. Ooooooo! Jooooj! Hvaljen Isus i Marija i Konan i Behmen i Alija. Ooooooo.
:D Ono... Citam i ne mogu da skontam da li se zajebavas ili ozbiljno pricas. Lud komentar skroz.
Ma, zajebavam glupane koji ne vjeruju u Zevsa, Thora i Odina. Ne jebu Thota i Ra, Anubis im je nepoznat, Mitra je zaboravljen, Venera i Jupiter su, po njima, planete. Meni je Loki nekako najblizi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslaniku Božijem koji je rušio kipove podigli najveći kip... Oprosti im, Bože, ne znaju šta čine!
Poenta je u tome da se nadje donator koji će kupiti tih 8-9 miliona ploča. Ostatak je potreban za rezerve kad grom opali hrista po nosu i prstima.
Ima u Jablanici ;)
ostecen je i srednji prst desne ruke :) ./.
Kako da pogledamo kad ste samo jednu sliku objavili 0.0
Gdje bas srednji prst
Vjeruju u nesto sto grom pogadja. Bog je zaista najveci.
...bog je ubleha :)
...atomac...ne zamaraj se tuđim budalaštinama...cilj je da te "ugase" računajući da su ti plusići neka bitna stvar u životu :)))...nek minusaju kad vole zaludne obaveze :)...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)