Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Pot calling kettle\" gledaj evropskog fashiste, naduvenog mrznjom.
Pa da onda mogu siktiti na Srbe, Rumune i ostale strance.
Nabio bi on i takvi slicni njemu, da moramo nositi mjesec i zvjezdu na rukavu. Najbolje da se muslimani isele iz zapada, i nek dovlace nekog drugog da protiv njih mogu pokretati mrznju i rade za njihove penzionere.
on mora da je peder ,a Islam to potpuno nedozvoljava,i njemu kao i mnogim demogratskim narodima pederskog zapada to neodgovara...zato i nevoli Islam..i jos mu sestru dero neki arap pa je sutno pa mu i to nije leglo kako treba.ima bolest slicnu milosevicevoj --sizofrenija -
neka prava diskusija, demokratska, ne bi nikom skodila, al mnogo ste se ucutali.
eto, zakacili se kako izgleda? a je li sta pogresno rekao, i sta je, zvizdi se dalje...
ajde bosnje, odbranite svoju religiju, da znamo da osudimo i mi covjeka...gdje su argumenti protiv, a?
\" o vjernici, sacekajte da prodju dani ramazana...\", to je glavni citat?
dovoljno ga je pogledati pa vidite mu glave ociju manijackih vidi mu se kretenluk iz face morbidne bolesne idiotske hajvanske sejtanske,fuj
Sta vi znate o Islamu
Za islamofobiju su krivi muslimani. Covjek samo prenosi u javnost ono sto se moze naci na bilo kojem islamistickom forumu. Islamisti se ljute na ogledalo.
majmun za lomace. za islamofobiju su krivi masoni i iluminati. :)
Treba ga osuditi! Ako su toliki ljudi kroz povijest trpjeli jer su rekli istinu, od Galileja pa nadalje, što ne bi i on za istinu odrapio koju godinu!
Zipa sto mu lijevo oko frlji ko u Mile Dodika. Sta mrznja ucini od cojeka Alahu dragi.