Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti ih neka se tuku
kad se oslobodi teritorij onda sjesti i pregovarati do tada pricajte ´nako
jes se naso ko ce reci to
Republikanci za razliku od demokrata uvjek se*u a demokrati ciste njihiva gov*na
Pompeo mora Armensku dijasporu da zadovolji inace US nece prstom mrdnuti. Ovo je udarac ruskim interesima od strane Izraela. Rusi i iranci na granici Izraela, e sad evo nas na kafkazu, 200km od Teherana.
DIPLOMATIJA je uvijek najbolje rjesenje,ali za taj nacin su potrebne zainteresovane ,a mudre,glave. Mi na Balkanu nemamo kvalitetnih diplomata ,ovo sto imamo samo o ratu razmislja.
samo vas gledam sta radite. 👁
Sta tebe boli racku, debeli. Posveti se ti crnčugama, inače ćeš ubrzo postati manjina u svojoj državi, pa ćeš završiti kao bijelci u Južno-afričkoj Republici.
@1Mostarski1Rambo sine, ti uvijek u nekim sci-fi fantazijama, daj malo ohladi coviece dragi