Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ste vi u pravu, konji preko okeana
Iran je tvrd i ogroman zalogaj polomit cete zube
Nije vam Iran bas poput ostalih drzava, ...Perzija je to, ...
Nije nece,nego taktika nije razradjena, da ih poderu u roku par nedelja.Nije tesko uci,tesko je odrzati red i mir.
Neće ratovati zato što su saveznici šije i amerikanci su svaznici i jevreji. Ko ne vjeruje neka pogleda i analizira kome su amerikanci dali vlast u iraku Libanonu siriji itd sve sunijske drzave razaraju. Iran priča protiv jevreja a u Asfahanu zivi oko 40 000 jevreja.
Bradonja,neko te zaludio:)
NIje mi jasno zasto se rusi, kinezi i iranci ne udruze protiv ove bagre, siguran sam da bi se jos manjih zemalja okurazilo da se pridruzi njima. Koji su oni k... da budu svjetski policajac i da odredjuju ko ce kakvo oruzje imat, znaci oni smiju niko drugi nesmije.
TRAMP ĆE ZARATIT S IRANOM...
@Ecolo Trump nece ali hoce Penski...
Samo zamislite sta bi Izrael tek onda radio po regionu da nema Irana koji ga "drzi pod kontrolom" uostalom ni Rusima nije u interesu da im sa juga Ameri i NATO se priblize a jos pored toga Iran nije ni Sirija ni Libija ni Irak vec je unurasnjo homogen i relativno dobro naoruzan.
SAD BI ALIJA REKO:MIRNO SPAVAJTE RATA NEĆE BITI!HAHA
Nemojte da se ložite i glumite strastvene navijače kojima ne pada na pamet da kupe kartu i budu na stadionu. Nema tog regiona na planeti u kom će Americi biti u interesu da uništi jednog od dva rivala. Uvek će pomagati slabijem, a pretiti jačem. Rusija je trenutno slabija, zato ona mora da brani onog drugog. Zašto Amerika brani nepismenu SDA talibansku sirotinju krezubu? Zato što je slabija. Da li se Amerika bori za uništenje Republike Srpske? Pa ne pada joj na pamet...
Zahtjevi za medjunarodnom istragom se povecavaju.On kao i drugi koji su sigurni da je iransk revolucionarna garda napale zankere nisu donijeli nikakve dokaze, osim rijeciSjetimo se sabotiranja cetiri trgovacka broda pre cetiri sedmice u istom regionu.Tacne okolnosti ovih incidenata su do sada ostale nejasne.Sta se moze zakljuciti?
@realnost123 Dovoljni su bili dokazi protiv Sadama, sve sama istina 😂
Da su smjeli skrgali bi oni Iran prije Iraka
NEVJERUJTE IM...JER...PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA...
Ne žele rat, ali ako do rata dođe, ratovaće se u Iranu, Ameri će natjerani doći.
SKRKALI SU IRAK...POKUŠAT ĆE SKRKAT I IRAN!