Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisete gluposti! Uhapsili su pocinitelja: Radikalnog desnicara koji je etnicki norvezanin. Zivim u Oslu, pratite makar BBC ili CNN ako ne znate nista drugo i ne pisite nebuloze.
Kasnite sa vijestima: Osumnjicen je Anders Behring Breivik (32) uhapsen na Utoyi. Naziva sebe, samo nacionalistom. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080610 Znam da je vama sa sa-x mozda i malo zao sto se ne mogu nikakve dzihad karafeke, ali ne lazite javnost, vec provjeravajte!
P.O.P.U.S.I.S M.I. G.L.O.B.A.L.N.I K.U.R.A.C. J.E.B.O. .T.I.. .A.L.A.H. .M.A.T.E.R.
Odmah musliman kriv,zbog lazi svi u vatri gorjeli da bog da...
Priznao je neki nacista ali ipak svi znaju da je to samo fol i da iza napada stoje islamisti. Javila se i grupa koja je preuzela odgovornost. Bilo bi lijepo da se svi zajedno Bosnjaci, Srbi i Hrvati udruze i krenu protivu islamofasizma. Vjerujem da je pravi covjek lider koji moze povesti borbu Sven Alkalaj, koji je Zidov i iskreni bosanski patriota a nije potroseni politicar.
@torca: Tvoj trud odbijanja realnosti i inatsko sirenje neistine u jednoj medialnoj situaciji, u kojoj se govori o jednom norvezaninu, dokazuje da si jedna od onih placenih provokatora iz reda pravoneslavne bjede, koja u duhu velesrpskog nacionalizma preko dugorocnog puta i medija stvara jedan ambijent mrznje. Ja spram tvojih pokusaja smatram srpski narod mojim narodom, koji je rodjen u Bosni, naprotiv tvojih pokusaja. I ja nisam jedini, koji tako razmislja....
zasto sarajevo x prenosi deinformaciju kad cijeli svijet zna da je krscanin napravio sve te ubistva u norveskoj? Cini mi se da Sarajevo x vlada anti-muslimanski komunisti, koji cak mrze muslimane vise nego onoga vildersa u Nizozemskoj
Poserem vam se na naslov,glupsoni jedni,sa-x senzacionalisti
@Sandra Umjesto da osudiš teroristički čin , bez obzira na vjersku pripadnost izvršioca, ti vrijeđaš 1,7 milijajrdi muslimana u svijetu ! Usput , to je učinio krščanin i niko od muslimana ne vrijeđa kršćanstvo niti misli da to ima veze sa kršćanstvom ! Ako ne poštuješ svoje svetinje, ne vijeđaj tuđe !!!
Poseru se tebi govno pogano svi muslimani svijeta u usta !!!
kaskate malo. idite na INDEX.hr pa pročitajte ko je odgovoran za to dijelo.
Ma kakvi islamisti... hajde nemojte laprdati vec provjerite faktu.
drugi portali ne citaju vijesti na vasem portalu
Naravno da kriv islam za sve to pogledaj te samo ove teroriste po bosni
ništa!!samo S.na V. i to je to....
Sledbenicima pustinjskog sarlatana u Evropi tesko se pisekuku njiHmaaa hehheheeee Bice kuknjave do neba hahhahaaaaa
citate li vi vijesti sa drugih portala. kakav dzihad kakvi bakraci. neki njihov nazzi je ovo sve uradio.