Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo je glupa skala po kojoj je određeno je l' neko bogat ili nije jer u nekoj državi si sa 50 hiljada dolara super bogat, a negdje si ispod prosjeka. Zasto se ne napravi istrazivanje koje ce pokazati koliko stanovnistva zivi i zaradjuje od ovih 1%. Sve u svemu ovakva istrazivanja su glupa!
lijepo lijepo ... sazrijevaju uslovi za svjetsku revoluciju :-)))
Mi spadamo u 300 % onih ljudi sa primanjima u BiH :D
Kako bi se ispitali ovi navodi u BiH ce biti osnovana "ne vladina" 30-to clana komisija sa 60 savjetnika I u roku 12 godina dati svoj stav po ovom pitanju :) :)
da nisi malo pretjerao ...........kratak im je taj rok