Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake i Dodo su na potezu.
Vjerujem da kod nas nema pedera u politici,pa mislim da bi poljubac Asima Sarajlica i Dusanke Majkic izazvao simpatije diljem nase drage BiH.
P.S. Nadam se da je Dusanka zensko.
Svakog ali svakog onog ko blebeće kako pederluk nije bolest treba odvesti ljekaru. Ipak mislim da ljudi u principu lažu iz koristi pa ko bajagi brane pedere zbog toga što im je možda drug peder, ili je u pitanju javna ličnost pa mora javno braniti pedere jer izgubi publiku i iz mnogo drugih razloga. PEDERI SU TEŠKI BOLESNICI I ZA NJIH BI TREBALO ODVOJITI PARČE NEKE ZABITI I TAMO IH GURNUTI PA NEKA VODE PROTIVPRIRODAN BLUD ILI NEKA SE DESE NEKA ,,KATASTROFA,, DA MALO PROČISTI OVU ZEMLJU.
JASAM U KOPENHAGENU VIDIJO DVA PEDERA DRZESE ZA KAIS JA HITIJO KAMENICU JENOM UGLAVU A EVAJ DRUGI POBJEGO SVE TO TREBA MOTKOM UGLAVU I UBUBREGE JEBOHIN OTAC NASTRANI
Ima onaj ISIS i nekih pozitivnih stavova Hihihihihi
Ko o cemu klix o p.......
Ovaj desni je gej, a lijevi obicna pedercina.
car
pederson!
Evo ih Backovic i Bubica.
a ova treba gore desno k'o da konta....jesam li iskljucila sporet upm...
fuj yebili majke, tacnije oceve svoje pederske, gdje su gasne komore kad nam trebaju
Vi latentni gejevi ste mi najgori. Po danu d*kate na Hitlera a poslije 11 ide PornHub i gay sex big black horoz.
@Onaj mali pedercicu, nije ti ovdje mjesto da svoje fantazije ispunjavas. Mrs u Amsterdam pa se tamo gu*i sa muskarcima
ja mislio ono picka...fuuuuuj
I ja konto treba neka kad ono topli brat hahahaha.
Ne da bi je ljubio...ja bije khm
pravi muškarci nemaju kompleksa, kod nas je sve OFIRNO :)
Socijalistički bratski poljubac, ko nekoć Brežnjev i Honeker. https://en.wikipedia.org/wiki/File:Breznev-Honecker_1979.jpg