Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvi bolan konstitutivni narodi, to je izmisljeno u Daytonu. Opet te pitam je l' hoces da kazes da bez Srba nije trebalo biti iako onih koji hoce referndum ima duplo vise tacnije skoro 2/3. Stvarno ste se umislili da ste nebeski!
Eh, sad je dao ideju Janukovochu sta da radi.
Neće Rusi pustiti Ukrajinu,...svi se uspjeli osloboditi komunističke ruke, ali Ukrajina nažalost neće...
pa sta je tu cudno???.....znate li vi kako zavrsavaju demonstranti u evropi ili americi??? pokupe ih,odvedu u zatvor,ispendrece,ostanu bez posla a samim tim i bez kuce ili stana jer nemogu da vracaju kredite,prije toga ih odvedu na sud i nakace im toliko kazni koliko imaju na racunu.......tako se to radi u "demokratskim" drzavama.....ali te iste drzave vole da sire "demokratiju po svijetu protestima i ubistvima kao sto su u ukrajini,balkanu,arapskim zemljama itd itd......pokusali su i u rusiji ali su dobili po tamburi...sibir je velik i moze da primi mnogo "demokrata" :))))))
Umjesto Sibira, daj da za ove naše autokrate otvorimo radni logor u Laktašima.
grijesis u startu...ja sam misljenja da politicari uopste nisu krivi....svaki narod ima vlast onakvu kakvu zasluzuje.....dakle da bosnjaci imaju bolje izabrali bi bolje....nema boljih i sta je tu je cuti i trpi....
i treba Janukovic izvesti tenkove kao na Tian Menu 1989. strani placenici ruse LEGALLNO izabranoga predsjednika, pod okriljem masonske EU
kinezima svaka cast! eto primjera, dobro si rekao, oni su se tada izborili za svoju zemlju i evo danas cak i sonde na mjesec salju uspjesno a da ne pricam sta je ta Kina danas u svijetu - igrac poput Amerike, Rusije... Al jaci... Mnogo jaci.
s demokratijom bi danas 2milijarde kineza u svijetu bili robovi bankarskog sistema
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba njega ubit !
Pa treba im ebat mater, da nije tog naroda nebi ni drzave imali. Kakva su to djubrad, rusi sve vlade i lincuj sve politicare. Neka gori BABILON!!!!!
I Zlatni ljiljan Šerif Patković je istim riječima zaprijetio Fahri
mogu misliti kako su se usrali. evo svi bježe s maidana. obično onome ko prijeti drugome vrati se o glavu, zato poljak jezik za zube pametnije je
pa ne bi ni ti bjezao da si bez posla a dobijes ovaj honorarni koji je izuzetno dobro placen
prije bih rekao da su zavedeni, ko i mi 90-tih.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Njega treba strijeljat!!!
neće biti proći dobro