Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su siptari bili, smrde kao tvor i imaju bjelo na glavi
Hmmm sumnjivo je ovo meni???A da li su provjerili da nije kakva eskurzija iz rs bila ondzeka pa se ovo desilo-,ko zna ko zna ???
zatamburam li ti mami, smrdalju jedan, ako su krenuli icijim stopama to e onda vasim smrdskim jer vi ste ti koji unistavaju sve sto je tudje i drugacije, a bosnjaci su cak i u ratu cuvali vjerske objekte, spomenike, knjige....i na to smo ponosni
Kud i to 10% nisu pobili.
Poljaci, Slovaci, Mađari i Hrvati su bili veći nacisti od Švaba. Sad su dvaput veći neonacisti.
veliko srpski antisemiti koji glume Bosance....... Beogradska UDBA jos uvijek se koprca ispod cizme poraza
i cionisti uništavaju svaki dan živote Palestinaca u Gazi pa se svijet previše ne osvrće na to..koga briga za nekoliko kamenih ploča u Poljskoj
@tambura nisi ti prava tambura, nego lazna. ocigledno je sta pokusavas, smrdski antisemitu. 22 like-a za samo 5 minuta je dodatno sumjivo. smrdski virtualni ratnici, bas ste zaheban soj... glupsoni obicni, sram vas bilo!