Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemci još vijećaju dal su on on il ona ili ono. Nemaju vremena za nasilne igrice 😆
Kad moze Sj. Koreja u kojoj ljudi umiru od gladi ili Rusija koja u selima nema vodu iz cesme...
biće golemog rata. treba brašna kupiti. Bogami onog lika "III" niko izgleda ozbiljno da skonta.
nekad gedore prodavali a vidi ih sad, jaci i od srbije
vec je krenuo lll svijetski jer vec je podijeljeno ko je na strani istoka ili zapada.jedino se to nije jos razvilo i prosirilo.saveznici podrzavaju sa oruzjem i to je neko učestvovanje.nistacne pocinje u extremu nego lagano se kuha
Super. Trebaju što prije napasti Rusiju, jer su i onako ostali bez plina. Ameri će im slati municiju a EU će prihvatiti izbjeglice. Nakon par godina ratovanja treba potpisati mir, i za 15-20 g. se vratiti u stanje u kom su bili prije rata.
Nijemci samo gledaju profit. sad bu zrtvovali ujrajinu samo da im potekne plin
sve je spremno za sljedeci rat!! Polska vs Russi!! SAmo sto ce biti na Ukrainskom teritoriju!! Ako pratite Poljska je vec trazila zapdni dio Ukraijine koji su imali prije vw2!! Ovi poljaci su fin narod,ali povodljivi i nacisti teski!nema veze! nisu im Rusi jos zaboravili kako su mučki okupirali dio tadasnje RUsije (dio Ukrajine) dok je u Rusio bio građanski rat! Zato su ih i prvo okupirali Rusi!!
Lavov i jest bio Poljska,Ukraina nije bila RUsija ili sta ili SSR? gluposni npr. ne znaju da je Rusija platila sve dugove bivisih SSSR drzava! Ja bih volio da nece ratovati! Zao mi je ljudi!ali mi se gadi Amerika NATO u EU egenda!! fuj!!
Rusofili evo vam nesta na vašem nivou 🖕
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fali vam pameti kao i ukrajincima, imate blagoslov paklenih anglosasa da smanjite brojno stanje sami sebi
pusti gluposti, poljaci najbolje znaju kakoe zivit pod ruskom cizmom tako da bolje se osigurat na vrijeme
Nije lako biti izmedju švaba I rusa. I Ja bih se naoružao.
Dobro je to sve,ali njemackoj 100 milijardi se izdvaja za vojsku,a imace i mnogo sa balkana koji nose njemacke pasose tako da ce njemacka imati najvecu silu vojske uskoro..!!!
Historijski nesretna Poljska uvijek bude prva na udaru shizofrenih diktatora. Na nj mjestu i ja bih se naoruzavao
Zivjela bijela Poljska! Treba sa tom silom uletjeti u Lukashenkoland
Moze li mi neko dati neki link ili fotografije tog strasnog Ruskog razaranja Ukraine. Ovo sve sto ima na netu su neke stare zgrade i prigradska naselja. Bahmut je grad velicine Tuzle ali ja ne vidjeh ni jednu snimku ili fotografiju tog razorenog Bahmuta
Instaliraj telegram i gledaj
Poljska se sama može prošetati do Moskve, dovoljno je staviti na papir bilo koje Rusko i Poljsko oružje i svako Poljsko je dva koplja ispred. Mislili smo da Rusi imaju ljudstva, ali evo vidjeli smo da ni to nemaju
U današnjem vremenu jaka vojska je garant mira
"Ove godine će se na teritoriji zemlje pojaviti Abrams, tenkovi HIMARS, korejski analozi HIMARS Chunmoo"_____ Zarez treba iza tenkovi, ovako ispada da je HIMARS tenk. Umjesto "korejski analozi" napišite "korejska alternativa HIMARS sustavu - K239 Chunmoo" da vas čitatelji mogu razumjeti, ovako im baš ništa nije jasno.
Poljaci bi u ratu dosta losije prosli od ukraijne. To nije ruski narod da bi ga rusi stitili. Rusi bi punom parom udarili na infrastukturu saobracaja, struje, vlde i tako paralizirali poljsku u roku od par dana.
A u Ukrajini se Rusi kao suzdržavaju? Jest, tome u prilog govori činjenica da kamen na kamenu nije ostao gdje je ruska mehanizacija protutnjala.
Oni isti mi... :)
Nece Putin sigurno stisnut da krene na Poljsku jer bi prosli 10x gore nego u Ukrajini