Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svijet poludio
ccc, kršćanski teroristi...
RJESENJE! samo se jos Bosnjaci furaju na multikulturu a to vise niko ne priznaje 600 godina multikulture u Bosni zavrseno je genocidom nad auktohtonim stanovnistvom - Bosnjacima kao znak zahvalnosti na njihovu toleranciju Genoci je rjesenje! Dokazano da se isplati!To nam Dodik dokazuje svaki dan zajedno sa citavom fasistickom europom! slavicemo kada oslobodimo Bosnu od olosa!
strogo desno,ni na semaforu ne skretati lijevo
BiH= Bog i Hrvati !!!
Hriscanski terorizam!!!!!!!!!!!!! Jucer u Mostaru i Poljskoj.!!!!!!! Braca hriscnai im srbi nemaju na cemu zavidjeti, srbi su najveci teroristi na svijetu!!!!
Koji crni saveznici Staljin vas je satro ko beba zvečku da vas nisu saveznici spasili sad bi Rodezija bila najgermanskija država. Long live Bleiburg!
hitler je sravnio englesku sa zemljom. london je izgledo ko mrlja, poslije bombardovanja. njemce su jedino mogle zaustaviti saveznicke zemlje, onako svi zajedno.
toooooooo lomi ga mehmedeeeeeee
svaka cast braco samo tako nastavite do eura !!
i da dodam, da je i jedan ovdje ista ucio ili procitao o Hitleru znali bi da mu je itekako bilo zao sto su Njemci krscani i isto tako da je smatrao da bi njegovim ciljevima islam pomogao.
\"bosancu\" buraz nemas ti pojma, i sam je Hitler pisao da je najveca greska bila to sto je nazvao svoju partiju socijalistickom bas zato sto je njemcima dalo pogresnu nadu. Hitler je vjerovao da su komunizam i socijalizam dosli od jevreja. Vrati se u skolu.
citat \"Malo ste pogrijesili, Ljubitelji Hitlera su Ljevicari, Hitler je bio Socialist.\" kraj citata HAHA klasicni revizionizam od strane desnicarske b_agre. pa socijalisticka crvena armija je unistila Hitlera. na nasim prostorima to je bio socijalista Tito. dok su desnicari Draza Mihajlovic i Ante Pavelic ljubili nacisticko dupe.
Nacional-socijalizam apsolutno nije imao cilj da napravi bijelu evropu, naprotiv, Hitler je gajio duboke simpatije prema Arapskim zemljama i Muslimanima opcenito, interesantno je da su naj veci falsh simpatizeri stanovnici zemlja koje je Adolf naj vise mrzio, kao sto je Rusija, Poljska, Holandija.
Na ovaj skup idu i navijaci iz Srbije i ostale njihove fasisticke organizacije poput Obraz\'a, 1389..itd