Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je preživio kao Poljska napad Nijemaca s jedne i Sovjeta sa druge strane u Drugom svjetskom ratu i guštera se boji.
Pametno. Nisu jedini koji ti trebaju ciniti.
Koje budale majko draga
a zasto bosnjo ne voli rusiju ??? pa citav slobodno umni svijet je uz ruse , medju najbolje ruske jedinice spadaju muslimanske jedinice , 90% islamskog svijeta uz rusiju , samo ovi nasi kontra , ne svi ali vecina jeste ???
zato sto su ti rusi i ukrajinci ubili hiljade mojih građana, majki, djece u mom gradu, tzv dobrovoljci koji su rusili moj grad, koji je razlog da ih volimo?
Umni svijet hahahahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametni Poljaci! Samo glupi Bosnjo idalje naivno vjeruje u "garante Deytona" i njihove izjave: "spavajte mirno, rata nece biti"! -_-
Kopanje rovova i gradnja bunkera je totalno nepotrbno za jednu NATO članicu zar ne? Koji je onda smisao ovog vojnog saveza ako neće da brane napadnutu članicu?
Smisao i ne postoji jer kad bi Rusija napala npr Estoniju ne bi je drugi direktno branili već poslali naoružanje zato što Rusija ima nuklearno naoružanje.
Crvena armija je nezaustavljiva.Ne vrijedi rov i komad žice.Samo politički dogovor.
Ali crvena armija ne postoji ljepoto :D
Upravo se gradi.Gledam danas smijuriju od Zapadne propagande.Kažu na paradi u Moskvi bila samo dva tenka.Ko biva zbog gubitaka u Ukrajini.A .vojska ima 22 000 tenkova koji su operativni.I još toliko na Uralu koji se mogu ubaciti u borbu u slučaju potrebe.Ali eto.neko voli gutati splačine :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta drugo očekivati od agresorske nacije koja je za vrijeme Staljina pobila milione svojih ljudi!
Pametni ljudi, zlu ne trebalo. Ovako i mi trebamo, na strateskim mjestima, zlu ne trebalo.
Vidite da se raspadaju vojna vozila i oprema Rusije. Rusi ako uđu na teritoriju Poljske i BiH će u EU uči.
Kažu Rusofili da se Evropa treba kotarisati Amera i stvari uzet u svoje ruke. Sad kad to rade i naoruzavaju se do zuba opet im ne valja.