Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo dvije vrste terorizma, jedan je legalan a drugi nije, kod jednog se hapsi, kod drugog nije a ubijaju narod i jedni i drugi. Islamski "teroristi" se s pravom hapse ukoliko su zaista takvi, ali oni drugi koji bombarduju civile, raskidaju tjela djece i njihovih majki granatama, pod plaštom borbe protiv terorizma, ti nikada nece biti ni uhapšeni ni procesuirani, nažalost !
Tweet? Tweet kao osnovno sredstvo oglasavanja i informisanja... Kruse!
odma deportacija nazad u gluhu bukovicu
Ovo nije relevantno. Onoga koga njemačka vlada smatra 'terorističkom organizacijom', ne mora značiti da je zaista tako. Mnoge vojne jedinice u Siriji i ostalim zaraćenim mjestima nemaju nikakve veze sa terorizmom već samo služe otporu protiv tiranije. Slična analogija je kada bi neku bošnjačku vojnu jedinicu nastalu od 92 do 95 proglasili terorističkom a njene članove teroristima .
Dno dna. Čitaš jednu običnu prostu vijest a novinar kao da je završio napredni kurs novinarstva u obdaništu.
Ma zaustavljeni migranti pa se prepo!Prije 10 dana na tv doveli "sejha" i pustili mu govor iz 79 te gdje veli da ce za 40 god ,dakle 2019 ,muslimani biti vecina u njemackoj i evropi!Kaze lik, mrtav hladan, ne bio sam mlad!Bice vecina do 2059, za 40 god!A ha ha ha
Fake news
Samo mrznja prema muslimanima nista vise.